Ustnice polepšajte s kakšnim lepim glosom ali sijočo šminko, ki zagotavlja srednjo prekrivnost in je ali čimbolj naravne barve, podobne barvi ustnic, ali pa v katerem izmed veselih, živahnih in mladostno razigranih odtenkov (svetlo rdeča, oranžna, rozasto-rdeča). Izogibajte se preveč mat in prekrivnim teksturam, saj so bolj primerne za uporavo v jeseni in pozimi.

prosojne šminke Biotherm, Clinique, The Body Shop, Avon Glazewear

prosojni_glosi

Seveda pa bodite pri izbiri ličil pozorne tudi na odtenke. Najbolj naravno in nenaličeno izpadejo naravni ‘bronze’ odtenki, rjava, taupe in podobne barve, ki ob pravilnem nanosu dajo tako zaželeni in hkrati tako težko ustvarjeni ‘no make-up look’, kjer je videti, da uporabnica sploh ni naličena. A tako naličen obraz kar sije, saj so oči in lica so nevpadljivo poudarjeni, z bronzerjem je dosežen zlato zagorel ten in ustnice se svetlikajo v naravnih prosojnih odtenkih. Vse to lahko dosežete tudi same z izbiro pravih izdelkov ter seveda pravilnim nanosom in uporabo le-teh.

Če pa ste ljubiteljice barv, posezite po živahnih poletnih odtenkih, ki bodo vašemu obrazu dale igriv in sproščen videz, kakršen se za poletje tudi spodobi. Tudi tu bodite seveda previdne pri izbiri tekstur – izberite lahke, prosojne in obstojne izdelke.

glosi

Naravno ličenje na zvezdnicah – ne glede na dogodek, se s takim ličenjem ne da zgrešiti, saj se odlično poda prav k vsakemu oblačilu in k vsaki priložnosti.

 naravno ličenje Jessice Alba  Jessica Biel neopazni make up
 Jessica Alba se pogosto liči zelo naravno.  Jessica Biel ima vedno neopazen make up.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj