… celotnem outfitu. Trend se je sicer po malem začel vračati pred dvema letoma, letos pa se bo očitno bolje prijel. Čedalje pogosteje pa ga lahko opazimo tudi na zvezdnicah, med drugimi Kim Kardashian, Kelly Rowland in Kirsten Dunst.

Kim Kardashian slovi po outfitih, ki več razkrivajo kot skrivajo in tudi tokrat ni nič drugače. Pravzaprav smo lahko presenečeni, da je oblekla tako dolgo krilo, s čimer je uravnovesila kratko zavezano majico zgoraj. Izbrala je črno-belo kombinacijo in jo dopolnila z minimalističnimi modnimi dodatki.

Kirsten Dunst se je odločila za popolnoma drugačno kombinacijo, idealno za sproščujoče izhode in vikende. Udobna kombinacija s prav tako modnim krilom na gumbe je urejen, a hkrati sproščen in udoben. Dopolnila ga je s posebnim modelom sončnih očal in ljubko rdečo torbico, ki popestrita outfit.

Kelly Rowland pa je uspela kljub zavezani majici ohraniti svoj outfit šik, le malce bolj sproščen. Majico je zavezala malce višje, da je pokazala svoj fit, plosk trebuh. Kombinacija kaki majice z usnjenim krilom in zlatimi čevlji deluje sproščeno a hkrati uglajeno – a seveda ne dovolj za službo. Je pa zato idealna izbira za večerno zabavo s prijateljicami.

Zavezan zgornji del je pravzaprav idealna izbira, ki paše prav povsod; na kratke hlače, mini krilo, daljše ozko krilo, skinny jeans hlače ali pa takšne s širokimi hlačnicami. Za ta namen lahko uporabite navbadno T-majico, majico brez rokavov, širok top ali srajco – prav k vsakemu modelu se lepo poda, da je le dovolj širok. Spodaj pa si lahko ogledate še nekaj idej, kako skombinirati outfite z zavezanimi majicami in srajcami.

Kako ti je všeč ta trend? Ga boš nosila?

Foto: forever21, VS, ok.co.uk, thefashiontag.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj