Pa še ni se nam treba ukvarjati s tem, kaj in kako skombinirati poleg.

Če ste ljubiteljice poletnih oblek, vam bo letošnje leto še posebej naklonjeno, saj bodo izjemno modne. Predvsem takšne, ki spominjajo na podeželski slog – torej potiskane z rožastimi vzorci in v pasu stisnjene z balonastimi rokavi; pa seveda tudi vse ostale, kot so srajčne; povsem preproste in minimalistične; plažne mini in vse vmes.

Idealne so tudi zato, ker jih, če je hladno, preprosto dopolnimo tako, da preko nadenemo pulover, jeans jakno, klasični suknjič ali motoristično usnjeno jakno. S prav vsako kombinacijo so videti ženstvene in šik in primerne za sobotni obisk tržnice; pohajkovanje s prijateljico ali večerno srkanje koktejlov.

Dodatni plus? Če niste izbrale prekratkega mini kroja ali preveč pisanih barv, so primere tudi za v službo.

Kateri modeli najbolj izstopajo?

Podeželski kroj

Kroj, ki je primeren predvsem za prosti čas in nikakor za v službo. Idealne za piknike, sobotni obisk tržnice ali le sprehod po mestnem jedru.

Srajčne obleke

Srajčne obleke so primerne za povsod, najbolj pa za v službo. So preproste, pristajajo vsakemu tipu postave in vsaki ženski. Nosite jih lahko samostojno ali jih kombinirate s suknjičem za bolj poslovni videz.

Nasvet: za poudarjanje ženstvene postave obvezno dodajte pas.

‘Wrap’ obleke

Podobno kot srajčne, so tudi ‘wrap’ obleke primerne za vse ženske in vse priložnosti. Prednost je v tem, da so videti bolj mehke in ženstvene, medtem ko srajčne delujejo malce bolj strogo. Preproste za nositi in enostavne za obleči.

Kombineža obleke

Za čez dan primerne le s suknjičem preko, sicer pa bolj za večerne priložnosti ali romantične dogodke v dvoje. Ne pozabite, da tudi pri kazanju kože velja “manj je več”, sploh če želite izpasti damsko in ne ceneno.

PREBERITE TUDI: Take kopalke bomo nosile letos

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj