Shiseido

Manj premišljevanja, več igre. Odprite misli čisti domišljiji in odkrijte čudežni svet, kjer se barve nepričakovano mešajo med seboj in kjer lepota še nikoli ni bila tako resnična.

 

Shiseido Be Playful poletni look 2007

Navdih za to kolekcijo smo dobili v preprostem otroškem veselju, s polno pestjo barvnih svinčnikov in belim neporisanim listom papirja.

Barve dobijo dokončen izraz nedolžnosti, domišljije, utrip energije. Z brezskrbnim, sproščenim barvanjem se mešanje tekstur in občutkov stopnjuje v nepričakovano. Bodite to, kar ste in zabavajte se. Naša kolekcija ličil Poletje 2007 je našla navdih v otroški igri, vendar je prava deklaracija ženske neodvisnosti, samozavesti, umetnostnega užitka do življenja.

OBARVAJTE SI POLETJE S SVEŽINO, ZABAVO IN SPROŠČENO IGRIVOSTJO.

Obarvajte oči z mehkimi barvnimi teksturami, dodajte rosno kapljico nedolžnosti in obrobite jih s črno barvo.
Maksimalno harmonijo dosežete s polnimi, definiranimi ustnicami, za igrivo kombinacijo seksi zapeljive in čiste nedolžnosti.

Shiseido Be Playfull poletni look 2007

Mini kolekcija ličil za poletje 2007, omejene izdaje. Pet proizvodov, živahnih in izjemno sijočih barv, ki jih lahko med seboj poljubno kombinirate, da bi ustvarili različice, živih in sijočih videzov.

Za oči so pripravili senčilo za veke Silky Eye Shadow Quad, katerega sestavlja igriva kombinacija izbranih barvnih tekstur in domišljije. Mehki barvni kontrasti s strogo črno, ki jo lahko uporabljate tudi kot črtalo za oči. Vse odtenke je možno poljubno kombinirati med seboj, teksture so sijajne in obstojne. Senčila za veke so omejene izdaje.
Priporočena cena: 39,33€
Za ustnice so na voljo glosi v treh odtenkih čistih svetlikajočih barv. Novi nepogrešljivi poletni barvni odtenki izžarevajo čutno eleganco in slastno nedolžnost, da bi ujeli vsak poletni utrinek. So kremne, a nelepljive teksture in izjemno dolgo obstojni. Na voljo v treh novih svežih, intenzivnih odtenkih.
Priporočena cena: 22,91€

 Shiseido Silky Eye Shadow Quad - poletni look 2007  Shiseido glosi - poletni look 2007
 Silky Eye Shadow Quad Lip Gloss 

Za obraz pa so pripravili nov bronzer Multi Shade Enchaser, katerega prefinjena tekstura petih prelivajočih se odtenkov ustvari poudarjeno polt in sijoč ten s pridihom sončnih žarkov. Tekstura kompaktnega pudra je svilnata, se enostavno nanaša na obraz in deklolte, da bi poudarili sijaj ter naravno poletno zagorelost. Puder zagotavlja koži svežino, vlago ter naraven in dolgoobstojen make up.
Priporočena cena: 38,23€

Shiseido Multi-Shade Enhancer 3 Sunset Glow

41 KOMENTARJI

  1. lip glos pri deboahu ja kul ne pa tut un te drug ssam kuk se reče aja shishedo ni slab sam lahk ibil bolši men pride tak ful masn zato mi je deborah olš kr je glos bolj suh mislim glih pravšnji

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj