… nam izbrati naj ona-on video, osvoji nagrado izkoristi darilo – brezplačni preizkus ona on – na privoščite.si!

Poletje je v polnem zamahu, na ona-on.com pa parčkamo na polnosmiley. Tudi tokrat smo za vse samske, ki v teh dneh iščejo partnerja, pripravili pestro dogajanje. Več kot 150.000 nas je že registriranih na ona-on.com, v povprečnem mesecu pa nas partnerja išče okoli 75.000.

8. avgusta te vabimo na gorski dan, na Krvavec, kjer organiziramo pohod do Zvoha, vsem adrenalinskim navdušencem pa omogočamo zabavo v adrenalinskem parku! Za več informacij klikni tukaj.

Zate smo pripravili tudi 5 zabavnih video spotov, za katere mislimo, da bi nas lahko predstavljali v zanimivi luči. Vendar potrebujemo tvoj glas, da se na koncu odločimo za enega, ki se bo morda vrtel na televiziji.


Sem ti všeč? Izberi naj video-spot 😉

Oglej si vseh 5 videov in jih oceni, mi pa bomo 10. srečnim izžrebancem, ki bodo glasovali za svoj najljubši oglas, podarili lepe nagrade. Med spoti te čaka še nekaj zabavnih presenečenj.

Ali veš, da se na ona-on.com letno spozna približno 1.000 parov? Letos smo prvič izvedli natečaj "Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com", kjer je zmagovalni par prejel sanjsko poroko!

Boj za zmagovalca je bil napet do samega konca, saj sta bila 2 para izredno izenačena, na koncu ju je ločilo le 80 glasov.
Romana in Marko sta se na koncu veselila zmage in glavne nagrade, po vrhu pa je Romana še v veselem pričakovanju 😉 Iskrene čestitke!


Romana & Marko, poročila se bosta 2016

Ona-on bo odslej vsako leto organiziral nagradni natečaj 'Najina Zgodba', s poroko kot glavno nagrado, zato nas spremljaj in se prepričaj, da ona-on.com res deluje.

Pozabili pa nismo niti na vse tiste, ki ste še samski in še niste preizkusili ona-on.com. Za vse vas pa prav nekaj posebnega!


S kom na morje? Spoznavajva se na ona-on.com!

Svojo srečo še iščeš? Na ona-on.com smo skupaj s privoščite.si pripravili posebno ponudbo za brezplačni preizkus za vse nove uporabnike.

Klikni sem in preizkusi popolnoma brezplačno za 0 eur!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj