… sta njihovo reševanje in razumevanje stališča druge osebe pomembna. Kljub temu, da se tega zavedajo, se mnogi ljudje s partnerji težko pogovarjajo o nekaterih težavah, ki jih imajo z njimi. Dolgoročno bo to zelo škodilo vašemu odnosu. Zato je pomembno, da se o vsem pogovorite s partnerjem. Tu je nekaj pogostih vprašanj v zvezi, o katerih je partnerjem pogosto neprijetno govoriti.

Globoko skrit strah

Ti so globlji od strahu pred pajki ali višino. Ti strahovi so povezani predvsem z vašo osebnostjo in značajem. Poleg tega so včasih tako zatirani, da se jih morda niti vi ne zavedate. Ti vključujejo strah pred tem, da niste vredni ali ste neljubljeni, da niste dovolj dobri, da niste dobri v svojem poklicnem življenju itd. Vendar vam ni treba biti v zadregi. Morda vam bo partner pomagal pri premagovanju.

Družinske težave

Mnogi verjamejo, da družina, ki ji pripadajo, nekako odraža, kdo so. Če pa bi imeli zapleteno družino, bi vas bilo morda sram zaradi tega, kar se lahko sčasoma spremeni v strah. Teh vprašanj nikoli ni enostavno deliti, tudi če ste se z njimi pomirili. Če pa ste se pripravljeni partnerju odpreti glede njih, boste morda odkrili, da je to normalno in navsezadnje ni tako čudno.

Sanje in prihodnji cilji

Deliti svoje cilje in sanje je zelo občutljivo dejanje, saj jih večina ljudi ne podpira in ne zaupa vanje. Zaradi pomanjkanja vere in podpore takšnih ljudi, vas bo strah, da jih delite z komerkoli. Vendar pa jih morate deliti s svojim partnerjem. Tako bo vaš odnos postal močnejši. Prav tako vam bo pomagalo ugotoviti, ali vaš partner podpira vaše sanje in cilje.

Finančne težave

Čeprav je vaše finančno stanje vaše osebno in zasebno, morate nekatere njegove vidike deliti z osebo, s katero delite svoje življenje. Vedno se spomnite, da se vam ni treba soočiti z vsemi svojimi težavami. Če vam finančno stanje povzroča zadrego, se ne poskušajte tako poistovetiti z njim. Poleg tega je začasno in ga lahko vedno spremenite.

Čudne spolne fantazije

Medtem ko je nekatere spolne fantazije enostavno deliti, drugih ni, zato ker so čudne ali nekonvencionalne. Vendar, dokler s partnerjem sporočate svoje prave namere, ni razloga za skrb. Pogum, da svoje spolne fantazije delite s partnerjem, bo le še okrepil vašo vez.

PREBERITE TUDI: 3 navade, ki uničijo vsako razmerje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj