NIVEA v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije zato že dvanajsto leto zapored organizira akcijo Podarite nam modro srce, v okviru katere bo učni sklad NIVEA obogatila za 20.000 evrov, sredstva pa bodo v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejših okolij.

Z zdaj že zelo dobro znano akcijo Podarite nam modro srce nas NIVEA spodbuja, da od 29. januarja do 27. februarja v znak podpore izdelujemo modra srca in jih lepimo na okna. Dober namen bodo podprli tudi številni znani ambasadorji akcije, ki prihajajo iz športnega sveta. Saša Dončič, košarkarski trener in oče Luke Dončiča, nekdanji svetovni boksarski prvak po verziji IBF Dejan Zavec, smučarski as Rok Perko, član slovenske zlate košarkarske reprezentance Matic Rebec in nekdanji olimpijski in svetovni prvak v metu kladiva Primož Kozmus bodo s svojimi zgodbami o vztrajnosti, uspehu in ljubezni do športa na osnovnih šolah navdihovali otroke, naj uresničujejo talente in sanje, ter jih spodbujali k izdelovanju modrih src.

Modra srca kot simbol solidarnosti

Modra srca so z akcijo Podarite nam modro srce postala simbol solidarnosti z otroki iz socialno šibkejših okolij, ki si marsikaj, kar je za njihove vrstnike samoumevno, težko privoščijo. NIVEA jim s štipendiranjem omogoča, da se laže šolajo in vključijo med vrstnike, razvijajo talente in si uresničujejo želje. Štipendiste izbere Zveza prijateljev mladine.

Tudi vi podarite modro srce

Pokažite, da vam ni vseeno, in v času trajanja akcije, od 29. januarja do 27. februarja 2018, okrasite okna svojih domov z modrimi srci. Izdelek lahko tudi fotografirate in fotografijo objavite na Facebooku ali Instagramu z oznako #NIVEAmodrosrce ali fotografijo oddate na www.NIVEA.si/modrosrce. Na ta način boste sodelovali v tedenskih žrebanjih za privlačne NIVEA nagrade.

Prispevajte modra srca tudi vi in pokažite, da vam je mar.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj