Gwyneth Paltrow se je po rojstvu prvega otroka, hčerke Apple, umaknila od igralstva: “Vse se je zdelo na novo definirano.” Igralka si z bivšim Chrisom Martinom deli 19-letno hčerko in 17-letnega sina Mosesa.

V pogovoru za revijo People je 51-letna ustanoviteljica podjetja Goop povedala, da ni igrala niti v enem filmu, odkar se je rodila njena 19-letna hčerka Apple.

“No, to je nekoliko ironično, saj sem se res umaknila od igranja, ko se je rodila Apple,” je Paltrow povedala, kako je materinstvo okrepilo njeno kariero. “Nazadnje sem bila v prizorih filma, ko sem bila noseča z njo.”

“Ko sem jo rodila, se mi je vse skupaj zdelo na novo definirano in pomislila sem: ‘Nisem več prepričana, da si tega želim kot kariero. Zagotovo si ne želim … ne bom odhajala od družine za več mesecev.”

Oktobra je igralka spregovorila o svoji hčerki, ki je pred kratkim začela študirati. “Tako zabavno je imeti hčerko te starosti, še posebej zato, ker jo zanimajo oblačila, nega kože in vse podobne stvari,” je dejala Paltrow.

“Je bolj dekliška kot jaz. Zelo dobro se zna ličiti in to rada počne.”

Na vprašanje, ali jo hčerka uči novih veščin, je ponosna mama odgovorila, da se je, čeprav sama ne uporablja veliko ličil. Nekaj pa se je naučila od Apple. “Super je, ker je vključena v kul stvari, ne pa v smeti in depresivni del naše kulture,” je pojasnila igralka.

“Včeraj sva se pogovarjali prek FaceTima in povedala mi je, kako uporablja vse izdelke Goop. Nikoli ji nisem ničesar vsiljevala, ampak je sčasoma sama prešla na te izdelke, zato sem bila ganjena do ušes.”

“Je tako izjemno prijazna in njene vrednote so na pravem mestu,” je še povedala.

Avgusta je Paltrow v pogovoru na Instagramu odprla vprašanje o tem, da je mačeha dveh otrok svojega drugega moža Brada Falchuka – 17-letnega sina Brodyja in 19-letne hčerke Isabelle – in priznala: “Na začetku mi je bilo res težko.”

“Veste, o tem ni nobene knjige, nihče nam ne pove, kaj naj storimo. In pravzaprav vsi obstoječi mediji o tem, kaj je mačeha, nas prikazujejo v slabi, zlobni luči,” je nadaljevala, “tako da je nekako tako, kot da bi se poskušali izogniti minam. Poleg tega se znajdeš v družini z dinamiko. In vse vrste strahu so povezane z izgubo in kaj ta oseba pomeni?”

Paltrow je dodala: “Toda ko sem se sama odločila in popolnoma utelešala idejo, da so moji posvojenci moji otroci in da jih imam prav tako rada, da jim dam ista pravila in meje ter se za to z vsem srcem odločim, je bilo vse skupaj lažje. In zdaj je vse zelo dobro.”

PREBERITE TUDI: Po 22 letih zakona se še vedno zaljubljeno držita za roko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj