Lisa Rinna priznala, da polnila za obraz niso bila primerna zanjo, ko se je na spletu odzvala na šokirane komentarje oboževalcev na svoj nedavni videz. “Na srečo smo jih danes lahko raztopili,” je dejala Rinna komentarjih videoposnetka TikTok, v katerem je analizirala svoj “prepolni videz”.

60-letna zvezdnica nekdanje serije Resnične gospodinje z Beverly Hillsa se je odzvala na videoposnetek na TikToku, ki ga je objavila Nicole Smith, asistentka estetskega zdravnika, na spletu znana kot @lipsandlattes, kjer je analizirala njen “prepolni videz”.

“Ključno pri uporabi dermalnih polnil ali botoksa je, da ohranite svoj mladostni videz, ne pa da spremenite svoj videz,” je dejala Smith v svojem posnetku, ki ga je delila tudi na Instagramu. “Na lica in sredino obraza so vbrizgali preveč polnila. To popolnoma poruši ravnovesje celotnega obraza. Z dobrimi tehnikami vbrizgavanja bi morali biti rezultati neopazni.”

Potem ko sta se obe rubriki s komentarji napolnili z odzivi, kot sta “Ne morem verjeti, da je to Lisa Rinna!!!” in “Sploh je nisem prepoznala,” je Rinna oboževalcem sporočila, da jih je dala raztopiti.

Televizijska osebnost je v razdelku za komentarje videoposnetka TikTok zapisala: “Skinvive ni za vsakogar in zame ni bil dober. Na srečo smo jo danes lahko raztopili. Fuj.”

Januarja je Rinna v intervjuju za digitalno izdajo Cosmopolitana “Sex After 60” povedala, da svoje zdravje ohranja z “zelo zmernim življenjskim slogom”.

“Imela sem res srečo, da sem dočakala 60 let in sem zdrava, trkam na les. Ohranjam zelo zmeren življenjski slog. Telovadim že od svojega 16. leta. Živim zmerno, čeprav se zdi, da živim zelo glasno in na veliki nogi. Počivam. Prehranjujem se večinoma zdravo. Sem zmerna,” je povedala.

“Z ničemer se ne ukvarjam kot nora. Torej ni nobene čudežne rešitve. Ničesar, kar bi mi predstavljalo velik izziv,” je dodala Rinna.

PREBERITE TUDI: Ko je kozmetičarka zvezdnici rekla, da potrebuje polnila, jo je ta ostro odslovila

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj