Igrala se je z mislijo o lastni kolekciji torbic in jo tudi uresničila. Že v začetku decembra je na družbenih omrežjih razkrila, da so se njene sanje končno uresničile in delila nekaj prikupnih fotografij njenih izdelkov, ki moramo priznati, so res nekaj posebnega. Ob vsem dogajanju je izlila dušo in zapisala:

“Nikoli si nisem mislila, da bom šla kdaj “na svoje”. Še manj, da se bom podala v oblikovalske in podjetniške vode. A kot je rekel Forrest Gump: “Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”
Po dveh letih in pol intenzivnega dela na svoji blagovni znamki, trudu, odrekanju, neprespanih nočeh in nekaj živčnih vojn, zdaj končno odštevam dneve do launcha svoje spletne strani Lili Inti. V tem času so se mi na pot postavljale ovire, ki sem jih včasih lažje, včasih težje preskakovala. Večkrat sem celo imela občutek, da “nekaj zgoraj” noče, da pridem do cilja. Kolikokrat sem bila tik pred tem, da vržem puško v koruzo in vse skupaj pošljem k vragu! Pa nisem. Prvič v življenju sem enkrat za spremembo vztrajala do konca. Do nedavnega sem bila vedno tisti tip človeka, ki ima velike želje in cilje, a jih nikoli ne izpelje do konca. Ker pač… Vse skupaj je trajalo tako dolgo tudi zato, ker (dobre) stvari zahtevajo svoj čas in ker sem perfekcionist. Kar ni vedno v prid, prej v oviro.
Vaš odziv do zdaj je bil izjemen, kar mi daje še dodatno motivacijo. Tukaj bi se vam, dragi sledilci, rada tudi iskreno zahvalila. Neizmerno sem vam hvaležna za vso podporo. Brez vas, bi bilo tole čist brezveze.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj