Po našem največjem nakupovalnem središču Citypark se boste vse do konca tega meseca lahko brezplačno vozili s posebnim vlakcem Mini Express.

Lokomotiva s tremi vagoni lahko sprejme do 20 otrok ali približno 15 otrok in odraslih. Mini Express bo brez dvoma magnet za otroke, saj je kopija parnih vlakov iz prve polovice 20. stoletja. Proizvaja originalen zvok parne lokomotive in dim vodne pare, kar najmlajše nadobudneže še posebej zabava. Vlakec, ki je popolnoma varen za uporabo, bo vozil po pritličju nakupovalnega središča.

V osrednjem prireditvenem prostoru pred Intersparom pa se bodo otroci lahko to poletje prepustili tudi nori zabavi na bungee trampolinu.

V Cityparku lahko nakupujete, se okrepčate in zabavate v več kot 120 trgovinah in lokalih. S pestrim programom ves čas skrbijo, da je obisk nakupovalnega središča zabaven za vso družino.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj