Planet Lepote je v letu 2007 doživel temeljito vsebinsko in vizualno prenovo, ki je svojim uporabnikom prinesla mnoge izboljšave in nove funkcionalnosti. Poudarek pri prenovi je bil na uporabniku in rastoči spletni skupnosti s skoraj 11.00 registriranimi uporabniki.

V lanskem letu je bil Planet Lepote tudi predstavljen v člankih o slovenskih spletnih medijih, večkrat povabljen v razne radijske oddaje, predstavljen pa je bil tudi v televizijski oddaji Sijaj na TV Pika. Njegovo izjemno uporabnost in obiskanost potrjuje tudi izjemno visoko in hitro naraščajoče število uporabnikov – v decembru 2007 je bilo tako po podatkih Gemuis Traffic

že 75.837, po podatkih Google Analytics pa 73.694 različnih uporabnikov, v drugi polovici lanskega leta pa je stran obiskalo kar 294.734 različnih uporabnikov.

Obisk_PL_graf

Če dodamo še skoraj 40 % več ocen na Kozmetometru – prvem in največjem sistemu ocenjevanja kozmetičnih izdelkov pri nas – napram letu 2006 (5242 ocen v letu 2006 in 7204 ocen v letu 2007), lahko zaključimo, da smo zelo ponosni na te zavidljive številke in da smo celo presegli visoko zastavljene cilje. Seveda pa se bomo trudili, da bomo ostali najboljši tudi v prihodnje!

Z optimizmom vstopamo v novo leto, dalje razvijamo nove storitve za uporabnike, seveda pa bomo še naprej nudili uporabnikom nepristranske, preverjene ter ažurne informacije.11 KOMENTARJI

  1. Bravooo!!! Še tako naprej – predvsem pa želim veliko nepristranskih člankov (čeprav mora tudi PL od nečesa “živeti”). 🙂

    Lp.

  2. Ja tako se vidi da se dobra roba sama hvali. Zame je tale portal najbolj uporabna stvar, ki sem jo odkrila prejšnje leto. Čestitke!!

  3. Jaz (kakor vem) še nisem do zdaj glih izrecno pohvalil PL-ja, pa naj to naredim zdaj.:) Predvsem pa bi rekel, naj le-ta ostane tak, kot je bil, torej the best;))

    lp

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj