… slovenskih spletnih projektov med najboljše uvrstil tudi Planet Lepote! Žirija, v kateri je sodelovalo kar 59 strokovnjakov, je v kategoriji spletni mediji Planetu Lepote dodelila zavidljivo 3. mesto.

Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI – Spletni prvaki 2013 je letos drugič zapored predstavil pomembnejše in uspešnejše spletne in mobilne rešitve v Sloveniji, ter podjetja in posameznike, ki so na tem področju razpoznavni. Projekt WEBSI – Spletni prvaki 2013 prvenstveno ni namenjen podeljevanju nagrad, ampak arhiviranju, ocenjevanju in izobraževanju.

Projekt WEBSI s svojo kompleksno, a hkrati logično in transparentno metodologijo slovenski javnosti postreže z odgovorom na vprašanje: "Kdo je dober in kdo zna?" Podeljene nagrade WEBSI spodbujajo odličnost v slovenskem digitalnem prostoru, pri čemer bodo predstavljene rešitve vseh podjetij, ki so na tem področju v nekem letu ustvarila presežke.

In še komentarji slovenskih spletnih strokovnjakov o prenovljenem Planetu Lepote:

Rok Hrastnik:

"Eden vizualno najlepših in tudi strukturno najboljših slovenskih spletnih portalov."

Primož Inkret:

"Jasna, čista, vsebinska, svetovalna stran z zanimivimi, izvirnimi dodatki: Kozmetometer, slovar sestavin …"

Boštjan Štrukelj:

"Spletna stran je lepo oblikovana in prepletena z modnim stilom ter razno raznimi modnimi vsebinami. Vsekakor precej raznolika in zanimiva vsebina."

Ariana Nina Eror:

"Všeč mi je, da je stran ne le tehnološko prenovljena, pač pa tudi vsebinsko zelo ažurna in nudi najnovejše informacije iz sveta mode. Uporabniki se medsebojno povezujejo na dnevni bazi, sledijo drugim uporabnikom ter gradijo svoje socialne povezave."

15 KOMENTARJI

  1. čestitke tudi iz moje strani, ampak je pa sporno, takoj, ko si je nekdo privoščil klik, je avtomatično že sodeloval in glasoval.

  2. Karmen, glasovanje, katero imaš v mislih, je bilo Netko, kjer nismo dobili nagrade. Tole je bilo pred skoraj 2 mesecema.
    Vseeno hvala za čestitke.

  3. Karmen, glasovanje, katero imaš v mislih, je bilo Netko, kjer nismo dobili nagrade. Tole je bilo pred skoraj 2 mesecema.
    Vseeno hvala za čestitke.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj