­

pl_logo 

Planet Lepote je pred petimi leti v Slovenijo prinesel pravo malo revolucijo, saj je predstavil povsem nov pogled na kozmetiko – in sicer se kakovost presoja na podlagi preučevanja kozmetičnih sestavin in ne (pre)visokih cen ali zvenečih imen. To je prineslo neverjeten odziv uporabnic in forum je kmalu prerasel v portal, ki se je v petih letih delovanja razširil še na druga področja in postal vodilni in referenčni ženski spletni medij in največja ženska spletna skupnost, kjer se vsak dan sklepajo nova prijateljstva.

Neverjeten vpliv Planeta Lepote se kaže tudi na kozmetičnih izdelkih v trgovinah, kjer lahko pogosto naletimo na napol odlepljene deklaracije, ki prekrivajo sestavine izdelkov.

nagradna_pl_5_let

 

Planet Lepote danes svojim obiskovalkam nudi vse, kar zanima sodobno, urejeno žensko: od zdravega načina življenja, zdravja in medsebojnih odnosov, do lepote, nege, ličenja ter osebnostnega stila in kariernih izzivov. Kar pa ga poleg vsega naredi tako posebnega, je tudi največji in najnaprednejši sistem ocenjevanja kozmetičnih izdelkov v Sloveniji – Kozmetometer. Kozmetometer je zanesljiva baza nepristranskih ocen kozmetičnih izdelkov, ki ima doslej podanih že preko 23.000 ocen. Kozmetični izdelki namreč pogosto ne izpolnjujejo svojih obljub, zato je Kozmetometer zanesljiv vir informacij, kjer so na voljo nepristranske ocene uporabnikov brez vprašljivih obljub proizvajalcev.

Za to okroglo obletnico pa smo na Planetu Lepote seveda za svoje člane pripravili še posebej mikavno nagradno igro, katere sponzor je naravna kozmetika Suki. Tako bomo podelili 15 nagrad, katerih skupna vrednost je skoraj 1800 €! Glavna nagrada pa je 3x luksuzni Suki Oscar paket.

­suki_oscar_box

Suki Oscar darilni paket je paket kompletne linije luksuznih izdelkov Suki, ki vsebuje vse izdelke za nego obraza in telesa v original velikostih. Suki Oscar paket so leta 2006 dobili vsi nominiranci za Oskarje – in zdaj imate priložnost, da enak luksuzni paket dobite tudi vi!

Na zdravje Planetu Lepote – ker lepota ni naključje!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj