Planet Lepote je pred desetimi leti v Slovenijo prinesel pravo revolucijo, saj je predstavil povsem nov način presojanja kakovosti kozmetike; le-ta naj se presoja na podlagi kakovosti kozmetičnih sestavin in ne (pre)visokih cen, luksuznih embalaž, dragih reklam ali zvenečih imen. To je prineslo neverjeten odziv uporabnic in sprva zgolj forum je kmalu prerasel v portal, ki se je razširil še na mnoga druga področja, ki zanimajo sodobno, urejeno žensko. Po dveh letih je tako nastal prvi portal, kjer smo vsebine razširili tudi na članke. Kako je bil videti? Takole:


Prvi portal Planet Lepote, 2005

Leta 2005 smo dobili Kozmetometer, ki še dandanes ostaja prva, najnaprednejša in najobsežnejša baza neodvisnih ocen kozmetičnih izdelkov in izdelkov za osebno nego v Sloveniji. Doslej ste uporabnice na KMM, kot ga skrajšano imenujemo, napisale že kar 35740 ocen! Kozmetični izdelki namreč pogosto ne izpolnjujejo svojih obljub, zato je Kozmetometer zanesljiv vir informacij, kjer so na voljo nepristranske ocene uporabnikov brez vprašljivih obljub proizvajalcev.

Leta 2007 je sledila prva večja prenova portala, ki ga je obarvala v intenzivno roza barvo, ki je bila nekaterim zelo všeč, drugim pa precej manj. Se še spomnite živo roza barve, ki je mnoge tako bodla v oči? smiley


Velika prenova portala Planet Lepote, 2007

Zaradi hitrega napredka na spletu in novih trendov je bil potreben prenove že po dobrih 3 letih, zares pa jo je dočakal preteklo leto. In leta 2012 je ugledal luč nov Planet Lepote, s popolnoma spremenjeno, veliko bolj elegantno, prefinjeno in odraslo celostno podobo, logotipom in vrsto novimi funkcionalnostmi. Več o prenovi, ki se v teh dneh dokončno zaključuje, si lahko preberete tukaj.
Za zadnjo prenovo pa je Planet Lepote dobil tudi laskavo nagrado Websi, ki mu jo je podelila strokovna žirija.


Zadnja prenova portala Planet Lepote, 2012

Planet Lepote še dandanes, po 10 letih obstoja, svojim obiskovalkam nudi vse, kar zanima sodobno žensko: informacije o zdravem načinu življenja, zdravju in odnosih, lepoti, negi, ličenji, modi, vzgoji otrok in kariernih izzivih, in ostaja največji in najvplivnejši ženski spletni medij v Sloveniji.

Ob tej lepi, okrogli obletnici se iskreno zahvaljujemo tudi vsem našim dolgoletnim zvestim in tudi vsem novim članicam (imamo pa seveda tudi nekaj članov smiley), da z nami soustvarjate naš in vaš Planet Lepote!smiley

Vaš Planet Lepote smiley

P.S. Kmalu pride pa še super nagradna igra ob 10. obletnici Planeta Lepote!

26 KOMENTARJI

  1. Čestitam! Komaj verjamem, da sem že praktično 9 let skoraj dnevno tu gor 😀 😀

    In super glede nagradne igre. A bo tudi kaj posebej za nas stare dolgoletne članice? 😛

  2. Čestitke za r.d.

    PS: Madona, a že 10 let?! 🙂 Joj, se še spomnim tistega prvega izgleda foruma. Nekatere smo se ‘postarale’ s PL :p

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj