A ko so paparaci te dni ujeli igralca, kako sem sam potepa po Havajih, so ga komaj prepoznali.

66-letni Irec Pierce Brosnan in njegova žena Keely Shaye Smith imata dom, med drugim, tudi na Havajih. Včeraj sta se odločila, da se naužijeta svežega zraka in sonca na izletu v okoliško hribovje.

Zvezdnik, povsem siv in s preraščenimi lasmi – a sveže obrit – je bil oblečen preprosto, primerno za sproščen izlet: navadno belo majico, zelene kratke hlače in udobne pohodniške čevlje.

Le nekaj dni pred tem je Brosnan naznanil sodelovanje z organizacijo Red Nose Day. 16. aprila je na Instagramu objavil, da so začeli z iniciativo, ki bo v korona pandemiji pomagala zbirati denar, zavedanje in upanje.

Le dan pred tem pa je sodeloval pri javnem predvajanju njegovega James Bond filma iz leta 1995, GoldenEye, med katerim je odgovarjal na vprašanja svojih oboževalcev. Igralec je sicer praznoval veliko noč s svojo 56-letno ženo in njunima sinovoma 23-letnim Dylanom in 19-letnim Parisom, ter ostalimi tesnimi prijatelji.

Tako kot Brosnan pa tudi čedalje več drugih zvezdnikov odhaja ven na zrak in začenja normalno živeti, med drugimi Ben Affleck in Ana de Armas; Justin Bieber in Hailey Bieber; Ashley Tisdale, Keke Palmer in drugi.

PREBERITE TUDI: Jane Fonda na podelitvi Oskarjev vse presenetila s spremenjenim videzom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj