Depilator Philips Satinelle Ice Premium: za ekstremno nežno depilacijo poskrbi hladilni nastavek z ledom, ki
pomiri kožo po samem puljenju, dodatno pa sonični masažni sistem z aloe
vero poskrbi za motenje pretoka neprijetnih dražljajev ob depilaciji. Za učinkovitejšo depilacijo je depilator opremljen z edinstvenimi keramičnimi depilacijskimi diski, ki zagotavljajo do 20% hitrejšo depilacijo. Ergonomično oblikovana depilacijska glava zagotavlja, da se tudi najkrajše in najtanjše dlačice ujamejo med diske. In nenazadnje, z depilacijsko glavo, ki jo lahko odstranimo in operemo v vodi, je zagotovljena dodatna higieničnost, depilacijski diski pa so zaradi svoje hipo-alergene prevleke primerni tudi za uporabo na občutljivi koži. Ta priročen aparat s privlačnim izgledom lahko uporabljamo priključenega na električno omrežje, ali pa z napolnjeno baterijo, na potovanju, tudi brez priključitve na omrežje.

Kompletu je priložena še torbica za zaščito in shranjevanje; rokavica za peeling, ki preprečuje vraščanje dlačic; brivna glava, ki jo enostavno namestite na aparat in že depilator spremenite v brivnik; reducirni pokrovček za bolj občutljive dele telesa ter izolacijska prevleka za večje udobje pri uporabi.

­Philips Satinelle Ice Premium­

Philips Satinelle Ice Premium depilatorje boste našli v vseh bolje založenih trgovinah s tehničnim blagom po vsej Sloveniji s priporočeno maloprodajno ceno od € 89,90 do € 119,90.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj