Sedaj je oblikovanje popolne pričeske, kot jo zna narediti le frizer, mogoča tudi doma. Z uporabo sušilnikov las iz linije Philips SalonDry Pro. V tej liniji so modeli sušilnikov, ki so izjemno močni, zmogljivi in z njihovo pomočjo boste ustvarili profesionalne pričeske.

Philips SalonDry Pro sušilnik las


Linija sušilnikov Philips SalonDry Pro range zagotavlja, da profesionalno oblikovanje pričeske ne bo škodovalo kvaliteti vaših las, saj prinaša izjemno moč in učinkovitost, kombinirano s tehnologijo varovanja las, ki jo omogoča tehnologija keramičnih grelnih elementov. Za razliko od klasičnih grelnih elementov v sušilnikih las, infra-rdeča toplota nežno suši vlago in preprečuje, da  bi se lasje izsušili. SalonDry Pro je zaradi keramičnega grelnega elementa primeren za uporabo na vseh vrstah las. S pritiskom na gumb sušilnika Philips SalonDry Pro boste sprožili pretok ionov, zaradi česar bodo vaši lasje bolj gladki in se ne bodo elektrili.


Philips SalonDry Pro sušilnik las­


Zaradi njegove (glede na moč) precej majhne teže, ergonomične oblike, praktičnih preklopnih stikal in izjemno ozkega oblikovalnega nastavka, s pomočjo katerega je zračni tok v popolnosti usmerjen in koncentriran, je oblikovanje pričeske hitro in enostavno. Tako sedaj ne boste več suženj svojih navad pri oblikovanju pričeske. Enostavno uživajte v svojem novem izgledu!­

Linijo sušilnikov SalonDry Pro sestavljajo trije modeli:

  • SalonDry Pro AC Ceramic (HP4992),
  • SalonDry Pro 2200W Ceramic (HP4991),
  • SalonDry Pro 2100W Ceramic (HP4990).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj