Minilo je pet let odkar je Philips predstavil originalni Bodygroom, za popolno urejenost telesa pa Philips sedaj predstavlja Bodygroom Pro, prvi in edini sistem, ki v enem brivniku in strižniku združuje revolucionarno 3-D rotirajočo brivno glavo na eni in napredni strižnik z izjemnimi strižnimi zmožnostmi na drugi strani.

Bodygroom Pro je z elegantno, ergonomsko obliko in inovativnimi zmožnostmi prirejen tako, da med uporabo ne draži kože, medtem ko omogoča udobno britje in striženje dlak na katerem koli delu telesa. Izdelan je iz hipoalergenih materialov, rotirajoča brivna glava pa nudi varno in učinkovito britje uporabo po celem telesu. Vrhunski strižnik z nastavkom za pet dolžin deluje nežno in varno tudi na najbolj občutljivih delih telesa. Zaobljeni robovi in glavnički preprečujejo, da bi med uporabo popraskali kožo, drsna površina pa je ustrezno dodelana za še večjo varnost in lažjo uporabo.

Philips Bodygroom Pro­

Moški so postali izredno pozorni na svoj izgled. Študije kažejo, da moški urejajo svojo poraščenost bolj kot kdajkoli prej: 73 % evropskih in ameri­ških moških pravi, da je urejanje pred ogledalom za njih ‘pomembno’ in celo ‘zelo pomembno’, 89 % moških v Evropi in ZDA se strinja, da je urejenost in splošen izgled nujen del poslovnega uspeha.

Priporočena maloprodajna cena za BodyGroom Pro TT 2030 je 52,99 € in za model TT 2020 32,99 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj