www.facebook.com/events/575769535905945/ *  #PericaRoast

"Who da fak je ta Perica, da ima svoj roast?!"

Ni čudno, da ne veš, ker to je tip, ki se stand-up komedijo ukvarja šele sto let. Za seboj ima okoli 1.000 nastopov, trenutno izvaja dva solo šova (Rojen v Jugi in Zgodovina selfi butla – obvezen ogled v živo), na YouTubu vodi talk showa Stari, umrl sem! in hodi po Ljubljanici kot Đej Kej. To je tisti Sandy, ki je roastal Lada Bizovičarja. Še prej pa je domači roast sceni junfer snel z Vidom Valičem in mimogrede posnel še avtobiografski film Leto. Pravzaprav je Perica Jerković še kar OK za faliranega basketaša.

ROAST BREZ BOŽANJA – PREOSTER ZA TV!

So kavalirski zvezdniški roasti, ki se gledajo na TV, in so prvinski praženja stand-up komikov brez rokavic. Roasta Perice Jerkovića ne boste videli na TV – doživeli ga boste lahko le v živo – 17. marca v ljubljanski Festivalni dvorani.

Sprevrženo povorko v deveti krog pekla bo, kot na lanskem maziljenju Vida Valiča, znova vodil markantni roastmaster Boštjan Gorenc – Pižama.

Med roasterje, s katerimi je Perica oral stand-up ledino, sodijo še Tin Vodopivec (frend, ki se mu ne oglaša na telefon), Vid Valič (ki mu vrača milo za žajfo za lanski roast) in njegov z razlogom bivši menedžer Andrej Težak – Tešky (alanfordovski Broj 1, deseti brat stand-up komedije in grešni kozel za nesrečo mladih komikov).

Med mlade nade sodijo Uroš Kuzman, ki si je po roastih Plestenjaka in Pahorja zaželel peči medijskega anonimusa, Gašper Bergant, dežurni vitez črnega humorja in gostiteljev ljubljenec, ter ravno prav poredna mlečnozoba komičarka Eva Virc.

Marko Kumer – Murč je najboljši frend s katerim delita strast do filma, gledališča in seksa z romunskimi ovcami. Pedja Bajović je prekaljeni črnogorsko-bosansko-srbski kolega s Hrvaške s še bolj čudno glavo, kot je Peričina, Anže 'Apparatus' Tomić pa je eden tistih nesrečnih novinarjev, ki so trpko spoznali, da zna Perica govoriti le o stand-upu. Za piko na i bo pisker pristavil Matej Avanzo, ki ni Perici nikoli odprl vrat košarkarske reprezentance.

– – – – –

PERICA JERKOVIČ V POGOVORU Z MIHO ŠALEHARJEM, SPETEK

http://4d.rtvslo.si/arhiv/spetek/174358335

V POGOVORU Z DAVIDOM URANKARJEM, POLETNA SCENA

http://ava.rtvslo.si/predvajaj/gost-poletne-scene-perica-jerkovic/174354947/

OSTALO ŠTUDIJSKO GRADIVO

http://www.primorske.si/Novice/Kultura/-Zakaj-me-dojemajo-kot–vic-masino—-

http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/crni-humor-pedofilija-je-za-otroke-zato-na-pancu-pristane-nekrofilija/344796

http://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/vid-valic-po-roastu-melanholija-me-dolgocasi/360941

– – – – –

VSTOPNICE na prodaj v mreži MOJE KARTE

Prosta izbira sedežev = enotna cena vstopnic za celo dvorano
"Early bird" (do vključno 29. februarja) = 16€
Redna predprodaja (od 1. do 16. marca) = 18€
Na dan prireditve (17. Marca) = 20€

Cankarjev dom * Info točka BTC City * Merkator – Hipermarketi in M Holidays * Alpetour * Kompas * drugi: www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html
Po telefonu: +386 (0)41 662 002 (pon-pet: 9:00 – 15:00)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj