…  novi video oglas za linijo svojega spodnjega perila L'Agent za znamko Agent Provocateur. Kratek film je igralkin režiserski prvenec, v njem pa igrajo njen mož Javier Bardem, manekenka Irina Shayk in Penelopina visoko noseča sestra Monica Cruz, s katero je sodelovala tudi pri ustvarjanju kolekcije spodnjega perila.


Sestri Cruz pri ustvarjanju kolekcije L'Agent za agent Provocateur

Film so posneli v Madridu, rojstnem mestu sester Cruz, da pa je šlo za zares družinski projekt, je njun brat Eduardo posnel glasbo, njihova mati Encarna Sanchez pa je asistirala na snemanju. Premiera filma je bila v sredo, 31. 7. v hotelu Soho, medtem ko je teden prej – ravno na dan, ko se je rodil tudi britanski prestolonaslednik – Monica Cruz rodila svojega drugega otroka.

Penelope Cruz je o projektu povedala WWD: "Zame je bilo to zelo osebno, pomembno in zanimivo doživetje. Dali so mi popolno svobodo in lahko sem povedala zgodbo, ki sem jo želela povedati. Uporabila sem ženske vseh oblik in velikosti, saj sem želela sporočiti, da je ta blagovzna znamka namenjena vsem. Za manekenko sem izbrala Irino, ki je tako živahna ženska, in z vsemi lepimi ženskami, ki so sodelovale v kampanji, sem res potrebovala nekoga, ki bo pritegnil pozornost občinstva."

Kolekcija sester Cruz L'Agent je na prodajne police prišla v četrtek, 1. avgusta, vključuje pa 15 kreacij, med katerimi so modrčki, spodnjice in korzeti. Tako Penelope kot tudi Monica Cruz sta bili nad tovrstnim sodelovanjem navdušeni, saj sta bili od nekdaj veliki oboževalki znamke, njihovo sodelovanje pa se je začelo, ko je bila Monica obraz kampanje za jesen in zimo 2012/13.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj