Telefon vam hitro zopet pade na tla in se razbije, vi pa ste jezni sami nase. Se sprašujete, kako uspe tistim, ki v življenju še niso pokvarili telefona? Predlagamo nekaj nasvetov.
 
 

1. Omislite si ovitek

Dandanes, ko so ovitki lepi, vseh barv, vzorcev in oblik, nimate več izgovora, da ga ne bi imeli. To je osnovna zaščita telefona, ki preprečuje odrgnine pri stiku s podlago, ko pade na tla.
 

2. Telefon pospravite na varno mesto

Hitro vam namreč lahko pade iz žepa na hlačah ali srajci. Še najhitreje se vam to zgodi, če telefon pospravite v žep na jopici ali jakni, ki nima zadrge. Predlagamo, da telefon raje pospravite v torbico, v poseben žep z zadrgo.
 

PREBERITE TUDI: Kaj se zgodi, če se malo odklopite?

3. Ne tipkajte, medtem ko hodite.

Če med hojo preverjate telefon ali tipkate sporočilo, avtomatsko povečate možnosti, da padete. In če padete, vemo, kaj se lahko zgodi z vami in s telefonom. Razbije se pod vami ali pa poleti visoko v zrak. Pri tem se boste verjetno za telefon ustrašili bolj kot zase.
 
 

 

4. Telefona ne posojajte malim otrokom

Saj vemo, kako je lažje umiriti ali zamotiti malčka, če mu predvajate risanko na telefonu, ali pa mu dovolite, da igra igrico. Vendar pa so otroci s svojo razigranostjo kaj hitro zelo nerodni, in vaš telefon bo hitro lahko na tleh.
 

PREBERITE TUDI: Facebook povzroča upad sreče in zadovoljstva pri ljudeh

5. Izogibajte se vodi

Tisti, ki se jim telefon nikoli ne pokvari, se vedno trudijo, da se telefon ne približa vodi. Naslednjič razmislite, ali ga je res potrebno vzeti s seboj v kopalnico ali čisto blizu morja?
 

PREBERITE TUDI: Kako Facebook povzroča depresijo

Foto: Pixabay

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj