Trenirke iz flisa so bile zelo popularne v letu 2000 in nekaj let po njem, saj so jih nosile praktično vse modne navdušenke. Trend je postal popularen zahvaljujoč Paris Hilton. Potem so, tako kot vsak modni trend, postale ‘pasé’ in spravile ste jih v zadnji kot omare, na podstrešje ali celo podarile dalje. A morda to le ni bila tako pametna odločitev, saj vse kaže, da se trend vrača.

To dokazujeta Paris Hilton in Kim Kardashian; Paris je ponovo oblekla svojo trenirko iz flisa (oz. velurja ali pliša, kot jih nekateri tudi imenujejo), pridružila pa se ji je še prijateljica ki sta Kim Kardashian West. Trenirki sta sicer del kolekcije oblačil Kim Kardashian, imenovane Skims loungewear. Prijateljici sta se tako opremljeni odpravili po Los Angelesu, kjer ju je ujel paparac.

Zvezdnica serije The Simple Life se je sprehodila v žametni trenirki breskove barve s kratkim zgornjim delom, ki razkriva trebuh, ter dolgimi, širokimi hlačnicami, ki jih je vlekla po tleh; njena prijateljica Kim Kardashian West pa je izbrala trenirko v barvi sivke z ožjimi hlačnicami in topu brez rokavov, ki jo je dopolnila z velikimi zlatimi okroglimi uhani, ogromnimi očali. Videz sta obe dopolnili z belimi supergami, kot se to za modne navdušenje spodobi.

PREBERITE TUDI: Resničnost: Takšna so jutra Kim Kardashian

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj