… trudi zrušiti Trumpa ali škodovati njemu ali njegovi družini, jim, kot vse kaže, ne uspeva najbolje. Kljub bojkotu modnih izdelkov Ivanke Trump je njen parfum namreč najbolje prodajan v spletni trgovini Amazon, na oddelku lepota. To je izjemen dosežek, saj se na Amazonu prodaja na stotine tisoče lepotnih izdekov iz vsega sveta.
 
 
Prodaja parfuma 35-letne uspešne in uglajene poslovne ženske, ki nosi tudi njeno ime, je tako visoka, da je izpodrinila vse druge izdelke in je redno na prvih dveh mestih (podatki se osvežujejo vsakih nekaj ur). Verjetno je dodatni plus tudi to, da je cena relativno ugodna, saj je za 100 ml potrebno odšteti le 34.99 dolarjev. Na drugem mestu pa sledi parfum v roll-on različici, ki stane 15 dolarjev.
 
Parfum je na spletni strani opisan kot "mamljiv in ženstven cvetlično-orientalski" ki je "simbol moči, elegance in lepote." Vonj sicer vsebuje note bergamotke, popra, jabolka, ananasa, jasmina, cvetov breskve, rožnate cedrovine, pačulija, ambre in vanilije.
 
 
Kupci, ki so parfum kupili, pa ga med ocenami opisujejo takole: "najboljši vonj na trgu, sploh za tako ceno" ter "lep, nežen in damski." Spet drugi – kot se za žaljenja in poniževanja (angl. bullying) vajene ZDA spodobi – pa so parfum opisali svojemu nivoju ustrezno: "ima fašističen, rasističen vonj … verjetno je dobil navdih po očetu"  in drugi "grozen vonj, smrdi po komunizmu." No, tudi razgledanost očitno ni najmočnejša točka povprečnega Američana.
 
Sicer pa je ta novica neprijetno presenetila mnoge, ki se trudijo uničiti družino Trump, med drugim tudi z bojkotom izdelkov njihovih znamk in njih umikanjem iz trgovin.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj