… se registrirala na ona-on.com, vsak s svojim izbranim uporabniškim imenom. Ona-on.com jima je predstavljal dodatno, novo možnost za spoznavanje novih ljudi, ki jih sicer ne bi mogla spoznati. V vseh letih odkar obstaja največji slovenski spoznavni portal sta en od 15.000 parov, ki so se od uporabe ona-on.com poslovili in rekli: "Hvala, ne potrebujem vas več, našel sem tisto, kar sem iskal."

Finito, poslanstvo doseženo bi lahko rekli ustvarjalci ona-on in si zadovoljno segli v roke. Vendar čutimo, da lahko naredimo še kaj več, zato vse pare, ki zasluge za svojo ljubezen pripisujejo ona-on.com vabimo k vsakoletnemu natečaju Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

Stvar je sila preprosta. Oddaš svojo zgodbo, opremljeno s sliko, in že sodeluješ v natečaju. Motivacijo za sodelovanje vzbujajo podobne zgodbe neštetih parov, čudovite nagrade (Večerja na zajli, razvajanje v Sava Hotels & Resorts, Sanjska ona-on.com poroka) ter dejstvo, da morda prav ti opogumiš in pomagaš še komu drugemu.

Poroka je ena večjih prelomnic v življenju, nekaterim je bistvena in jo planirajo že od malih nog, drugim pomeni potrditev ljubezni, tretji pa pravijo, da jim več pomeni kaj drugega. Natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com prav zaradi različnih interesov nagrajuje s sanjskimi zmenki in sanjskimi doživetji in na drugi strani s Sanjsko poroko, ki jo, kot že omenjeno, pospešeno planiramo z Romano in Markom. Preidimo k bistvu …

Srečna Romana in Marko sta se za sodelovanje odločila zgolj naključno. Romana je zasledila natečaj in pohecala Marka, da ju bo prijavila za sodelovanje, on jo je 'špiknil' z besedami, da tako ali tako ne upa in krog je bil sklenjen. Zaupala sta nam zgodbo ter zaradi svoje simpatičnosti in iskrenosti v natečaju zmagala in si priborila Sanjsko ona-on.com poroko. In tako se je načrtovanje začelo

Načrtuješ poroko tudi ti? Priporočamo:

K sodelovanju smo povabili najboljše v svoji stroki, ki bodo poskrbeli za popoln dan. Organizacijo poroke je prevzela Petra Starbek iz Storija Inženiring, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pozna vse detajle, predvsem pa poskrbi, da sta nevesta in ženin brez odvečnih skrbi. Za videz neveste, ki bi ga zavidala marsikatera ženska, bodo skrbeli v Poročnem salonu White Couture, kjer je nevesta izbrala svojo sanjsko obleko med več kot 90 raznovrstnimi oblekami, vizažistka Maja Ašič, ki z nevesto načrtuje poročni make up in frizerka Špela iz salona Shine, ki bo poskrbela, da bo nevesta Romana z brezhibno frizuro uživala cel dan.

Pred velikim dnevom, ko bosta 14. maja 2016 svoj DA izrekla Romana in Marko, smo ju pospremili do njune izbrane lokacije civilne poroke ter poročne žurke – oboje bo gostil Mirko Laznik iz gostinstva Lisjak, ki parom ponuja kar dve poročni lokaciji – Ribnik pri Lisjaku ter šotor v Lisjakovem logu. Okrasitev s cvetjem in plavajočimi svečkami bo s poročnim parom načrtovala Alenka in Happy day. Nit poroke bo belo, modro, siva kombinacija, zato bo tak tudi šopek, cvetje na slavnostni mizi, trakovi in vse drugo, kar spada zraven.

K poroki spada tudi poročni ples, ki se ga bosta bodoča mladoporočenca naučila pri Alešu, lastniku plesne šole La Bolita. Seveda poroke ni brez gostov! Za lična vabila bo poskrbela kaligrafinja Katarina Rojc, ki bo v belo-modro-sivem tonu in izbranih besedah mladoporočencev poskrbela za čudovito oblikovano papirno galanterijo.

Kaj pa torta? Mmmm ta sladka pregreha. Slaščičarna Pri Nejcu bo poskrbela za nepozabno torto s čudovito dekoracijo. Torta ni le lepa, pač pa tudi odličnega okusa, sta se prepričala Romana in Marko. Vse skupaj pa bosta ovekovečila fotografinja Marcella ter snemalec Jean Kanoyev. Si predstavljate poroko v tišini? Tudi mi ne, zato bodo piko na i dodali agencija Nika Čukur in skupina The Hangover Project s 6 pack Čukurjem.

Si se tudi ti tako zelo vživel/a, da se kar vidiš zraven? Tudi mi, priznamo! Za okus te vabimo k sodelovanju v anketi Zmenki in Slovenci, kjer nam lahko zaupaš (anonimno seveda), kako gledaš na ljubezen ti. Morda prejmeš eno od lepih nagrad.

Dve vabili k udeležbi …

Ljubezenske zgodbe: Si tudi ti med srečneži, ki so zaljubljeni zaradi ona-on.com ali pa poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com. Veseli bomo vsake zgodbe, trud pa bomo seveda nagradili. Preveri natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

Piknik: Te zanima, kje lahko srečaš mladoporočenca in druge ona-on pare in se hkrati udeležiš druženja z uporabniki ona-on.com? Vabimo te na Največji spoznavni piknik z animacijo in športnimi igrami.

Srečno!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj