Izrazite svoj edinstveni slog z modernimi zapestnicami in obeski

Kolekcija PANDORA Reflexions predstavlja novo obdobje sloga in samozavesti: kolekcijo zapestnic in posebej oblikovanih obeskov za popolno izražanje vašega edinstvenega sloga.

#PANDORAReflexions
Ključ je v imenu: X za “eXpression”, “eXcitement”, “eXperiences” in “eXceeding eXpectations” (izražanje, vznemirljivost, izkušnje, preseganje pričakovanja).

Ustvarjene, da živijo z vami

Ustvarjajte novo zgodbo bleščečih kovin s sijočimi PANDORA Shine, PANDORA Rose in lesketajoče se pravo srebro so pozorno oblikovani v fleksibilne zapestnice s čudovito mrežasto teksturo. Oblikovane, so da se premikajo in živijo z vami.

Prilagodljivi dizajn krasijo obeski, ki se lahko zapnejo na zapestnico in odsevajo sodobno ženstvenost. Silikon v notranjosti zadrži obeske, kot sta krona in simbol neskončnosti, na svojem mestu. Prav tako je dobil povsem nov izgled tudi priljubljeni PANDORA medaljon.

Navdih sodobni ženski

Razigrana nova kolekcija navdihuje sodobne ženske, da bi izrazile svojo kreativnost in osebnost; kot tudi da bi navdihnile ena drugo kot dokaz, da samozavest prihaja iz znotraj. Zasijte z novim sijajem kombinacije kovine ali enostavnih slojev tekstur s pomočjo nakita, ki odlično prikazuje Vaš osebni slog.

Neomejene možnosti kombiniranja

Nakit Pandora omogoča unikatno izvirnost popolnoma vsaki ženski. Neomejeno lahko namreč kombinirate različne dizajne in odtenke (rose, shine in srebrnega) ter tako ustvarite povsem svoj videz, ki odraža vaš unikatni slog.

Za vsako žensko

Velik nabor raznolikih izdelkov in neomejene možnosti kombiniranja zagotavljajo, da so izdelki Pandora Reflexions namenjeni vsaki ženski, ki bo z njihovo pomočjo lahko izrazila svojo čudovito, unikatno osebnost in izviren modni slog.

Pika na i osebnemu slogu

Vrhunski videz ne ustvarijo oblačila, temveč modni dodatki – z modnimi kosi čudovitega novega nakita Pandora Refexions bo lahko vsaka ženska ustvarila izjemen končni videz vsakega outfita. Večno modna kolekcija, ki pristaja na vse.PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj