… pripravila kolekcijo škornjev, ki so zelo podobni slavnim 'Uggicam', s to razliko, da so veganski. Pa ne le to – celo okolju prijazni, saj so narejeni iz recikliranih televizijskih ekranov! Imenujejo se Pammies in te dni prihajajo na tržišče.

“Na tem projektu smo delali 15 let in končno smo jih ustvarili,” je Pamela Anderson povedala na lansiranju revije Coco Eco Magazine’s Wild At Heart v Kaliforniji. Razlog, da se je odločila za ta korak, pa je dejstvo, da je sodelovala pri promociji originalnih Uggic, ki so narejene iz ovčje kože, česar pa sama takrat ni vedela. “V nadaljevanki Baywatch sem jih naredila slavne. Po vsem svetu so jih klicali 'Pammies'. Zato hočem sedaj ustvariti svoje Pammies, ki so zares Pammies, kar pomeni, da so sočutne, seksi in sploh krasne,” je razložila.

In zakaj je trajalo toliko časa, da so Pammies prišle na tržišče? Predvsem zato, ker so iskali ustrezne materiale. “Hoteli smo najti res krasne materiale in ti so narejeni iz reciklirane elektronike,” je nadaljevala. “Pred 15 leti so mislili, da sem nora, ko sem hotela narediti škornje iz TV ekranov.”

Čeprav dejstvo, da so škornji narejeni iz TV ekranov morda zveni, da so težki in nerodni, pa resnica ne bi mogla biti bolj nasprotna – menda so zelo udobni in prijetni za nošenje.

Si jih boste omislile?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj