… ter se tako zapisali v anale najbolj zabavnega festivala daleč naokoli. Rekordni obisk 'TV-četrtka' se je napovedoval že nekaj dni, saj so predprodaja in klici 'prijateljev od prijateljev' nakazovali, da bo to poseben večer. Da zaparkiranega grajskega hriba uro in pol pred predstavo sploh ne omenjamo. In res, še preden so organizatorji odprli vstop na dvorišče, kart ni bilo več. Za občutek: na Panču se je sinoči smejalo toliko gostov, kot jih sprejme največja dvorana Cankarjevega doma.

Uroš Kuzman seciral slovensko ljudsko pesem

Glavna magneta četrtega od letošnjih petih večerov sta bila hrvaški favorit slovenske publike, Ivan Šarić, ki je nastop zgradil okoli nedavne zaroke s Korano Gvozdić, in ljubljenka ženskega življa, Tanja Kocman. A vsebinski presežek, dostojen točke na Viktorjih ali udarnem večernem TV-šovu, je pripravil Uroš Kuzman, ki je v zaključku nastopa s kolegi iz Šaleškega študentskega okteta analiziral slovensko ljudsko pesem in navdušil. Svoj značilen prečat je dodal tudi Klemen Bučan, ob voditelju Andreju Težaku – Teškyju pa sta občinstvo ogrevala še Nejc Šmit in novinec Rok Knific.

Nocoj preimerni All English Night

9. Panč bo nocoj zaključil premierni večer v angleščini, ki bo gostil štiri komike iz Velike Britanje, Kanade in Rusije: na grad prihajajo Daniel-Ryan Spaulding, Prince Abdi, Gleb Tugushev in Jim Campbell. Podrobneje: www.festivalstandupkomedije.si.

Foto: Tomaž Kos

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj