Poleg tega, da je bila nagrajena z oskarjem; je ustanoviteljica svoje linije Draper James in vsestranska sila v zabaviščni industriji, je Reese Witherspoon tudi mama treh otrok. 43-letnica je priznala, da je bilo to, da je postala mama pri 23-ih, strašljivo, a sedaj je prava profesionalka. Njena otroka iz prvega zakona z Ryanom Phillippom pa sta naravnost neverjetni izrezani kopiji staršev.

1. Ava Phillippe

Witherspoon je svojo prvorojenko, Avo Elizabeth Phillippe (ime je dobila po Avi Gardner), rodila 9. septembra, 1999. Ava je popolna kopija svojega očeta. Takrat je Witherspoon praktično šele začenjala s kariero in je bila sveže poročena z Ryanom Phillippom. O svojem zgodnjem materinstvu je iskreno spregovorila: “Mama sem od leta 1999. Z Avo sem zanosila, ko sem bila stara 22 let. Če sem iskrena, je bilo strašljivo. Bila sem prestrašena. Nisem vedela, kaj bo to naredilo mojemu delu in karieri.” Odločitev na srečo ni uničila njene kariere, kar bi se v Hollywoodu lahko zgodilo.

Ava Phillippe ima danes 20 let in je študentka na univerzi Berkeley v Kaliforniji. Poleg tega je nastopila kot manekenka za mamino kolekcijo Draper James, pa tudi modno hišo Rodarte in se nekajkrat pojavila v reviji Vogue skupaj z mamo in babico. Delala je kot hostesa v restavraciji Pizzana v Los Angelesu.

2. Deacon Phillippe

Za razliko od Ave, ki je izrezan očka, je sin izrezana mama. Drugi otrok Witherspoon je Deacon Reese Phillippe, ki se je rodil 4 leta za Avo, 23. oktobra 2003. Deacon ima danes 16 let in je ravno dobro naredil izpit za avto. Kako čas leti! Pogosto ga lahko vidimo na maminem Instagram profilu.

PREBERITE TUDI: V tej barvi Reese Witherspoon nikoli ne boste videli

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj