Če pričakujete naraščaj v juniju, ali pa vas doma razveseljuje junijski otrok, ste lahko veseli, saj je več različnih študij pokazalo, da so to otroci z močno osebnostjo in veliko pozitivizma, ne glede na znak zodiaka. Preberite 6 razlogov, ki te trditve potrjujejo.

1. Največ verjetnosti imajo, da osvojijo Nobelovo nagrado

Statistično gledano, je največ ljudi, ki so prejeli to prestižno nagrado, rojenih v mesecu juniju.

2. So nočne ptice

Mogoče vse te krasne, nobelovske ideje pridejo na plano ponoči. Študija v reviji ‘Sleep’ je pokazala, da ljudje rojeni v pomladno-poletnem juniji ma splošno odhajajo v posteljo pozneje kot tisti, rojeni jeseni in pozimi. Vaš junijski otrok je/bo zagotovo nočna ptica.

3. Nagnjeni so k pozitivnemu mišljenju

Še ena dobra novica, otrok rojen v juniju nikoli ne bo črnogled, saj bo pri vsaki stvari videl pozitivne plati.

4. Nagnjeni tudi k nihanju razpoloženja

Nihanje razpoloženja, še ena značilnost, ki jo pogosteje najdemo pri junijskih ljudeh. To pomeni, da čeprav so nagnjeni k pozitivnosti, se lahko ta dobra lastnost hitro prevesi v negativizem. Na srečo se lahko v prvotno pozitivno stanje prav tako hitro nazaj vrnejo.

5. Po vsej verjetnosti bodo visoki

Raziskovalci z Univerze v Cambridgeu so ugotovili, da so ljudje, rojeni v juniju, v povprečju višji od lljudi, ki se rodijo v drugih mesecih. Prav tako je večja verjetnost, da bodo imeli večjo težo pri rojstvu in bodo bolj zdravi. Še en razlog, zakaj se lahko veselite, če ste ta mesec v veselem pričakovanju.

6. Ne bodo nagnjeni k tveganjem v življenju

In ne bodo adrenalinski navdušenci. To potrjuje več različnih študij, ki so raziskovale nivo dopamina pri ljudeh, rojenih v različnih mesecih.

PREBERITE TUDI: Dejstva o ljudeh, rojenih junija

Vir: mother.ly

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj