Osveži doživetja!

Mesta z živahnim dogajanjem vabijo k raziskovanju skritih kotičkov, naravni parki in obala pa ponujajo sproščujoč pobeg od urbanega vrveža. Kamorkoli se odpravljaš, ne pozabi na osvežitev, ki bo poskrbela za tvoje odlično počutje. Zala voda je odlična rešitev za vsako situacijo in vsak okus.
 

Po tvojem okusu!

Bela breskev, jabolko, limona z grenivko ali malina? Izberi najljubši okus in poskrbi za sadno potešitev žeje na svojih potepanjih. Zala z okusom je nizkoenergijska negazirana pijača narejena na osnovi izvirske vode, ki jo okusno dopolnjuje sadni sok. Odžejaš se lahko tudi povsem brez slabe vesti in izbereš Zalo z okusom brez sladkorja, nežno osvežitev brez dodatka sladil. Vselej odlična izbira pa je gotovo izvirska voda Zala, ki je nevtralnega okusa in se ponaša z enakimi lastnostmi, kot v svojem izviru.
 

V urbanem stilu!

Zala je doma v prestolnici, saj je edina voda, črpana iz globin pod mestnim središčem. Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se odlično poda tvojemu urbanemu stilu. Kadar načrtuješ svoja potepanja, spakiraj tudi Zalo v 0,5L, 1L ali 1,5L plastenki in se brezskrbno podaj novim doživetjem naproti.

Prepusti se spontanim trenutkom in osveži svoj urbani ritem.

Zala. Tvoja druga pipa. 
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj