Oskarji 2006 Jennifer Lopez Jennifer Lopez

Jennifer je bila v zeleni »vintage« kreaciji Rite Watnick ena izmed redkih pravih modnih katastrof. Obleka na kateri drugi zvezdnici morda niti ne bi bila slaba, vendar za Jennifer ni bila prava izbira. Tesno prilegajoč se životec sicer lepo poudarji zgornji del telesa, vendar pa je spodnji popolnoma popačen s prečnimi gubami, ki jih ob straneh dopolnjujejo še vzdolžne. Vsa ta nagubanost poudari njene že tako široke boke in učinkuje vse prej kot ljubko. Pol zvezdice k eni sami si je priborila zgolj zaradi pogumnega barvnega izbora.


zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

 Oskarji 2006 Charlize Theron Charlize Theron


Charlize je bila edina, ki je v Diorjevi kreaciji pokazala veliko mero samozavesti in ekstravagance. Temna obleka, katere asimetrični izstopajoči deli ustvarjajo kontrast in teksturo, je obleka, ki potrebuje več kot samo žensko, ki jo bo nosila – potrebuje osebnost. Charlize je obleko nosila ponosno in v njej izkazovala vsak delček svoje močne osebnosti. Kljub veliki pentlji na levi rami, ki bi bila za marsikoga moteča, je Charlize delovala uglajeno, ženstveno, popolno. Za velik pogum in krasno držo v obleki, ki zahteva nekaj več, si je prislužila polnih pet zvezdic.


zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

 Oskarji 2006 Reese Witherspoon Reese Witherspoon


Letošnja dobitnica Oskarja za glavno žensko vlogo se je krasno poistovetila s čudovito »vintage« Diorjevo kreacijo, ki je delo mojstra samega, in v njej zasijala kot prava filmska diva. V obleki iz leta 1955 je delovala elegantno, hkrati pa je popolnoma ujela duh starih Hollywoodskih div in filmov, ki so bili rdeča nit že 78-e podelitve prestižnih filmskih nagrad. Do tal segajoča obleka preprostega kroja z rahlo zaobljenim V-izrezom, tesno oprijetim životcem in širokim krilom daje videz princeske, ki Reese prinaša polnih 5 zvezdic.


zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

 Oskarji 2006 Michelle Williams Michelle Williams

Rumena kreacija Vere Wang za Michelle ni bila najboljša izbira. Barva ji sicer krasno pristoji, vendar je model popolnoma zgrešen. Izrez je preveč na V, kar optično še bolj povesi prsi. Stranske gube na bokih, ki se križajo v nekakšen vozel in padajo do tal ter vlečka dajejo vtis prevelike želje po eleganci in jo popolnoma zgrešijo. Obleka bi veliko lepše izpadla gladkejša ter brez vlečke, ki Michelleino nizko postavo še zniža. Ocena dve zvezdici in pol, ker je izbrala dobro barvo, vendar pa popolnoma zgrešila model.


zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdicaSlikovno gradivo: www.oscar.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj