Pri ona-on.com v teh dneh vzpostavljajo avdio in video zmenke, s pomočjo katerih se bodo uporabniki lahko začasno družili – namesto v živo – kar prek spleta.

Povsod po svetu je v zadnjem mesecu zaznati velik porast uporabe aplikacij in storitev za spletno spoznavanje, kako tudi ne? Zmenki v živo so praktično prepovedani, ljudje pa smo #ostalidoma z računalniki in telefoni v roki.

Pri ona-on.com pravijo, da ni toliko problem v nekaj tisoč novih uporabnikih v zadnjih dveh tednih, kot v tem, da se je zelo povečal obseg uporabe. Če smo včasih na ona-on.com pogledali po 10-krat dnevno, je to zdaj 100-krat. Socialna izolacija nas je torej izrazito usmerila v daljše preživljanje časa na spletu in spletno spoznavanje.

Ona-on.com dejstva in številke

Več kot 180.000 registriranih, več kot 100.000 trenutno aktivnih uporabnikov.

Najboljši servis za zasebne stike v Sloveniji (Valicon, 2020).

Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak, 2018) – ona-on.com/app 

Brezplačni preizkus brez obveznosti: ona-on.com/registracija

Kako je socialna izolacija spremenila spletno spoznavanje?

1. Znatno povečan obseg uporabe, 100.000 mesečno aktivnih na ona-on.com.

2. Daljše dopisovanje in spoznavanje prek spleta namesto zmenkov v živo.

3. Povečan obseg klepetov, pošiljanja slik, animiranih slik, video voščilnic.

Prihajajo avdio in video spletni zmenki namesto fizičnih srečanj

Medtem ko nekateri še vedno prakticirajo domnevno varne zmenke v živo in se dobijo na sprehodu, namesto v lokalu na kavi, je verjetno samo vprašanje časa, kdaj bo tudi to prepovedano ali prenevarno, začasno ostajamo torej na spletu.

V času, ko so fizična srečanja omejena, je smiselno, da nadgradimo dopisovanja še s klici in kasneje z video pogovorom prek spleta. Pri ona-on.com so avdio in video zmenke vpeljali že leta 2013, vendar jih takrat še praktično nihče ni bil pripravljen uporabljati, zato so storitev umaknili. V 2020 se bo storitev z novejšimi tehnologijami vrnila na mobilne telefone.

Leta 2013 še ni bil čas za avdio/video zmenke na ona-on.com, zdaj se ponovno vračajo!

Na ta način se dejansko virtualno družimo in poleg dopisovanja zaznavamo govorico telesa, barvo glasu, humor, gestikulacije ipd., kar je presenetljivo dober približek zmenka v živo.

Ocenimo torej lahko, ali se bomo po zaključku domačega pripora dejansko srečali tudi v živo. Za številne bodo avdio in video zmenki noviteta, potrebovali bodo nekaj časa, da se jih navadijo.

Čas za nove veščine spletnega spoznavanja

Samski imajo v teh dneh priložnost, da pregledajo obsežno knjižnico znanja na ona-on.com, preverijo na stotine zgodb parov, ki so se spoznali na ona-on.com in preletijo napotke, kako najhitreje do uspeha. Vse omenjeno najdete na ona-on.com/magazin.

Če v tem obdobju iščete družbo, vsekakor odklikajte na ona-on.com, ki je nedavno postal NAJ servis za spletno spoznavanje v Sloveniji (Raziskava Valicon, januar 2020), poleg tega pa je ona-on.com tudi NAJ mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak (2018). Začnite tukaj: ona-on.com/registracija

Mobilna aplikacija ona-on.com deluje na spletu (PWA), tako da vtipkate ona-on.com kar v brskalnik vašega pametnega telefona in ne iščete aplikacije po “app store-ih”. Seveda pa lahko začnete tudi na računalniku, prenosniku ali tablici.

Preverite brezplačno in brez obveznosti

Če bi preizkusili spletno spoznavanje na ona-on.com tudi vi, naredite to v teh dneh popolnoma brezplačno in brez obveznosti.

Ko boste po brezplačni registraciji v celoti izpolnili profil na ona-on.com, prejmete tudi lepo darilo za nove uporabnike, tako da investicija v spletno spoznavanje ne bo problem.

Prejeli pa boste tudi dostop do številnih izobraževalnih vsebin, kjer se enostavno podučite, kako najhitreje do spletnih zmenkov in pravega partnerja s pomočjo ona-on.com. Prvi korak pa je brezplačna registracija: ona-on.com/registracija

Ona-on.com je najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak 2018)

Ona-on.com je vodilni portal za spletne zmenke v Sloveniji v 2020

Nedavna raziskava raziskovalne hiše Valicon (Intimne zveze in moč in percepcija znamk spletnih servisov za intimne zmenke, januar 2020) je pokazala, da je ona-on.com prva izbira samskih Slovencev, ki iščejo resno zvezo.

Ona-on.com je najbolj prepoznana blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com, še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja.

Tina & Luka, virtualna asistenta na ona-on.com

Na ona-on.com pri spoznavanju pomagata tudi virtualna asistenta, Tina & Luka. Preženite dolgčas in spoznajte nove zanimive ljudi, ter se v času karantene odločite, ali jih želite – ko bo spet varno – spoznati tudi v živo: ona-on.com/registracija.

Skeniraj me: ona-on.com/app – WebsiPrvak2018

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj