Na dogodku bo potekal veliki finale nagradne igre ORTO rekordi, ki se bo s spletne strani www.ortosmart.si preselila v center Ljubljane. V postavljanju rekordov, kot je rekordno SMS-anje in rekordni pogovor, se bodo štiri skupine potegovale za končno nagrado, nepozabno doživetje – luksuzno potovanje v New York, ogled spektakularnega koncerta Madonne in tudi svetovno znane predstave Mamma Mia na Brodwayu.

Na ORTO spletni strani je do danes svoje kreativne rekorde prijavilo 15 skupin, od katerih je vsaka pridobila že kar lepo število navijačev. Si.mobil poziva vse, ki se želijo potegovati za spektakularno glavno nagrado, da pohitijo s prijavo rekorda. Čas za prijavo rekorda in za glasovanje se namreč izteče že to nedeljo, 21. septembra, natanko ob polnoči.

V petek, 26. septembra 2008, bo potekal veliki finale na ORTO rekordnem dogodku v Ljubljani. Štirim skupinam bodo na poti do glavne nagrade pomagali prav posebni člani oz. ‘mentorji’, in sicer voditelji z Radia Antena: Ota Roš, Rok Ostrež, Vesna Topolovec in Sebastijan Cegnar. Polfinale, v katerem se bodo štiri skupine pomerile v rekordno hitrem SMS-anju, bo določil dve finalni skupini. Ti pa se bosta pomerili v ORTO rekordnem pogovoru. Vsaka finalna skupina bo dobila svojo telefonsko kabino s telefonom, med katerima bo vzpostavljena zveza in bosta ozvočeni. Skupini bosta morali skrbeti, da bo v njuni kabini vedno nekdo, ki je pripravljen 30 sekund ‘čvekati’, udeleženci dogodka pa se bodo ob poslušanju teh pogovorov lahko neizmerno zabavali. Poleg navijačev in mentorjev z Radia Antena bodo lahko sodelovali tudi obiskovalci dogodka. Si.mobil jih bo za trud in pomoč tekmovalcem nagradil s simpatičnimi in uporabnimi nagradami. Z malo sreče bo lahko njihov celo Samsung SGH-L810V. Tako Si.mobil vabi vse, da postanejo ORTO rekorderji tudi sami ter se zabavajo in tekmujejo skupaj s skupinami in voditelji z Radia Antena!

ORTO rekorderji se bodo na dogodku potegovali za neverjetno nagrado. In sicer bo zmagovalna ekipa skupaj s svojim ‘mentorjem’ z Radia Antena 4. oktobra (po)letela v New York in si na Madison Square Gardnu na odličnih mestih ogledala spektakularni koncert Madonne. Prislužena nagrada vključuje še 3 nočitve v hotelu s štirimi zvezdicami na Manhattnu v bližini Broadwaya in 5. avenije, ogled New Yorka in fantastične predstave na Broadwayu, Mamma Mia.

Na dogodek ste prisrčno vabljeni tudi vi. Si.mobil bo za vas pripravil poleg zanimivega dogajanja tudi poseben šotor, kjer se boste lahko zabavali in družili. Veselimo se srečanja z vami!

1 komentar

  1. Fensi 🙂

    Sem se ustrašila, da bodo poskusili postavit reklord v največ pogovorih na enkrat, ker potem bi jim tako ali tako spet omrežje vem vrglo 😀

    hihi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj