V juniju odprta trgovina Organique (tel.: 01/ 23 22 129) vam ponuja raznovrstno zelo naravno kozmetiko za nego telesa in obraza. Najbolj zapel­jiva in živahna so pri nas gotovo naravna glicerinska mila v blokih,
ki vam jih narežemo na želene kose, pa kopalni pudri in kopalne soli
različnih vonjev /na vago, zvezda med izdelki je zagotovo shea maslo za
nego telesa (65 % čisto shea maslo, 25 % čebeljega voska, 5 % vazelina in
1 % konzervansov), ki ga prav tako prodajamo na vago in ga embaliramo v alu dozice.
naravna glicerinska mila v blokih


Izbirate lahko med vonji: čokolada, jagoda, limonska trava, vanilija, mango-sivka, grenivka-lan, vrtnica), za tiste, ki se ubadate z alergijami in imate

­

Trgovina Organique

občutljivo kožo, pa ponujamo popolnoma naravna mila ­Aleppo ali Marseillsko z 2 različnima vsebnostma lovorovega olja, 9 vonjev Gamila Secret mila, Savon noir – črno milo iz mletih tropin črnih oliv in oljčnega olja ter mnogo drugega za nego in razvajanje.

naravno kokosovo milo

Poleg kozmetike Organique pa ponujamo tudi NARAVNO, SVEŽO, ROČNO IZDELANO kozmetiko Calendula Nativ, za nego dojenčkov in otrok, nego obraza za ženske in moške ter nego telesa. Vaše razvajanje in dobro počutje pa bo doseglo vrhunec, če boste prižgali še kakšno kadilo iz našega ezoteričnega programa. Ekskluzivno pri nas tudi dekorativna kozmetika ARTDECO – “Pure Minerals” in organska negovalna in dekorativna kozmetika SUKI.

Trgovina Organique

Vabljeni v trgovino ORGANIQUE, odprto od ponedeljka do petka od 9h do 20h, v soboto od 9h do 13h.

Obiščite tudi našo franšizno prodajalno ORGANIQUE v Murski Soboti, na Slovenski cesti 37, ter prodajne kotičke v ljubljanskih blagovnicah MAXI in NAMA.

­­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj