… princem Harryjem in Meghan Markle. Potem, ko sta se pred več kot letom dni odločila, da bosta zapustila družino in se preselila v ZDA, jim je Oprah med prvimi ponudila roko prijateljstva in podpore. V začetku tega leta je z njima naredila celo velik intervju, v katerem so bile razkrite številne temne skrivnosti kraljeve družine. Glede na vse, kar so preživeli skupaj, nihče ni pričakoval njene zavrnitve. Oprah namreč ni želela biti botra nedavno rojene Lilibet Diane.

Slavna voditeljica je govorice komentirala v intervjuju za Entertainment Tonight in poudarila, da je dobra prijateljica s parom, ki živi poleg nje v Kaliforniji. “Ni mi treba biti botra. Sama sem botra. Sem soseda, prijateljica in vse, mislim, da potrebujejo nekoga mlajšega za botra,” je povedala Oprah in s tem presenetila vse, ki spremljajo ta trio. Med drugim je priznala, da ji je všeč ime, ki sta ga dala svoji hčerki, za očetovski dan pa jima namerava poslati posebno darilo.

Mimogrede, o botrih njune deklice so se začeli pogovarjati takoj, ko se je Lily rodila. Strokovnjaki poudarjajo, da bi vojvoda in vojvodinja Susseška lahko za botra prosila svoje znane prijatelje, kot so Serena Williams, Katy Perry, Orlando Bloom, David Foster, Katharine McPhee, Amala Clooney ali Priyanka Chopra. Vendar poudarjajo, da sta na seznamu morda tudi William in njegova žena Kate Middleton, ker bi to ugladilo odnos.

PREBERITE TUDI: Britanska kraljeva družina bogatejša še za enega člana

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj