Raziskovalna družba Valicon je opravila prvo slovensko raziskavo “Moč in percepcija znamk spletnih servisov za intimne zmenke” (januar 2020). Ona-on.com je najbolj prepoznana blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com, še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja.

Število samskih v Sloveniji naglo narašča. Po podatkih Mladine (dec, 2019) je v Sloveniji samskih že skoraj toliko kot poročenih. V zadnjih 28 letih je namreč število samskih moških narastlo za 40% in število samskih žensk za 37%. Konec lanskega leta je bilo torej v Sloveniji že več kot 700.000 samskih.

Vir: Mladina, december 2019

Kam po partnerja, ko so vsi prijatelji v zvezah in zasedeni s svojimi družinami?

Samski partnerja primarno iščejo na spletu, v Sloveniji že več kot 70% vseh samskih vrže svoje trnke tudi na spletu. Ko diskoteke niso več zanimive, prijatelji pa nimajo časa, se samski, ki aktivno iščejo partnerja, obrnejo na splet. Nedavna raziskava univerze v Stanfordu kaže, da je spletno spoznavanje tudi drugod po svetu v strmem porastu.

Vir: Disintermediating your friends: How Online Dating in the United States displaces other ways of meeting, Stanford University, 2019

Rdeča črta prikazuje strmo rast spletnega spoznavanja, v ZDA se je prek spleta lansko leto spoznalo že več kot 75 % novonastalih parov, v Sloveniji pa se po oceni ona-on.com na spletu spozna več kot 50% parov. 

Bi pravega partnerja? BREZPLAČNO PREIZKUSI ona-on.com TUKAJ.

Ona-on.com – Največ samskih v Sloveniji na enem mestu!

Samski Slovenci in Slovenke imajo za iskanje pravega partnerja na voljo nekaj možnosti, a večina se jih odloči za ona-on.com. Raziskava o spoznavanju in zmenkih iz leta 2019 (vir: ona-on.com) namreč kaže, da med anketiranimi samskimi spletnimi uporabniki v Sloveniji partnerja na portalu ona-on.com išče 81% moških in 61% samskih žensk.

Vir: Spoznavanje in osvajanje med Slovenci, 2019

Raziskava Valicona (januar 2020) je razkrila, da je ona-on.com med vsemi znamkami s področja spletnih zmenkov daleč najbolj prepoznavna, z več kot 50% zaostankom ji sledi Tinder, vse ostale znamke zaostajajo bolj.

Vir: Valicon (januar 2020), Priklic znamk za spletne zmenke, n=648

Tudi sicer ona-on.com beleži strmo rast uporabe, vsako leto uporabniki pošljejo več sporočil, se dogovarjajo za zmenke ter se srečujejo v živo. Iz leta v leto raste tudi število novih uporabnikov in skupno število uporabniških profilov.

Vir: ona-on.com, Letne statistike uporabe (2014 – 2020)

Zakaj se samski najbolj množično odločajo prav za ona-on.com?

V skladu z izsledki raziskovalne družbe Valicon (januar 2020) samski v Sloveniji menijo, da je ona-on.com med spoznavnimi servisi najbolj izrazito usmerjen v resne zveze in je pri izpolnjevanju tega poslanstva tudi najbolj uspešen. To dejstvo pritegne številne ženske, ki na spletu praviloma iščejo resno zvezo, posledično pa seveda tudi moške.

O tem pa priča tudi več kot 25.000 parov, ki so se spoznali na ona-on.com, številni med njimi pa so se tudi poročili.

Bi pravega partnerja? BREZPLAČNO PREIZKUSI ona-on.com TUKAJ.

Raziskava Valicona (jan 2020) je razkrila, da so zasebnost, varnost ter dobra pomoč in podpora pri iskanju partnerja za uporabnike ona-on.com zelo pomembne prednosti pred drugimi ponudniki storitev za spletne zmenke. Ona-on.com namreč omogoča spoznavanje v popolni anonimnosti in zasebnosti, zagotavlja pa tudi telefonsko asistenco ter usmerja iskalce ljubezni z nasveti, kako se najhitreje dogovoriti za kakovostne zmenke v živo in kako čim prej priti do pravega partnerja.

Poljubna stopnja vidnosti na ona-on.com je pri iskanju sorodne duše za številne uporabnike izrednega pomena.

Marsikdo se ne želi takoj vsem razkriti, ko se spoznava na ona-on.com. Iskalci sorodne duše lahko ona-on.com uporabljajo v skritem načinu, kar pomeni, da jih ne bo videl popolnoma nihče, ki ga sami ne bodo kontaktirali. Lahko uporabljajo zasebne fotografije in se razkrijejo samo izbranim, lahko pa tudi preprečijo dostop do svojega profila.

Po drugi strani lahko izkažejo resnost z verifikacijo svojega profila in imajo torej popoln nadzor nad svojo pojavnostjo v procesu spoznavanja. S kontaktnim filtrom lahko določijo, katera sporočila pridejo v njihov poštni predal in s katerimi ne bodo izgubljali časa. Z vsemi temi orodji postane spletno spoznavanje ne le anonimno, varno in zasebno, temveč tudi zelo učinkovito in hitro.

Napredna orodja za upravljanje s pojavnostjo in komunikacijo na ona-on.com omogočajo vsakomur, da poljubno upravlja s svojo vidnostjo in pogovori.

Spletno spoznavanje postaja romantično

Bi lahko bilo iskanje partnerja prek spleta celo bolj romantično, kot druge oblike spoznavanje? Odgovor je očitno da. Pri spletnem spoznavanju so cmoki v grlu in metuljčki v trebuhu od radostnega pričakovanja pred prvim srečanjem v živo z osebo, s katero že imata iskrive spletne pogovore, še kako resnični, in pogosto celo bistveno večji kot pri ostalih oblikah spoznavanja.

Tako pravijo tudi številni ona-on pari: “Ko sem prišel iz službe domov, sem se najprej prijavil na ona-on.com in čakal, da pride Sabina gor,” o svojem pričakovanju, ki so ga brez dvoma spremljali tudi metuljčki, pravi Sašo. Preberi njuno zgodbo.

“Preden sva se dobila na prvem zmenku, mi je Mišel vso pot iz Maribora do Ljubljane tipkal, kako je živčen in da komaj čaka, da me vidi v živo. Ko sva se videla, me je od navdušenja kar objel in odšla sva v mesto,” pravi Katja. Preberi njuno zgodbo.

“Čakala so me tri sporočila, eno je bilo od Mateja. Hitro sem odtipkala nazaj in komaj čakala na odgovor. Seveda sem od takrat dalje večkrat kliknila na stran in jo osvežila, ker me je zanimalo nadaljevanje,” pravi Nika. Preberi njuno zgodbo.

Da pa lahko do tega romantičnega momenta pride, je potrebna aktivnost pri iskanju partnerja. Pravi ali prava namreč ne bo potrkal/a na vrata. Ko aktivno iščemo, se trudimo in dajemo, se odpremo za ljubezen. Ko smo mentalno naravnani na ljubezen in naredimo kaj za to, da lahko pride, takrat res pride.

Bi pravega partnerja? BREZPLAČNO PREIZKUSI ona-on.com TUKAJ.

Ekskluzivne prednosti in koristi ona-on.com

Največ parov v Sloveniji!

Več kot 25.000 ‘poslovljenih’ parov doslej, veliko več kot drugje. Številni zmenki, resne zveze, poroke, družine.

100% zajamčeni stiki!

Vsem članom jamčijo kontakte ali pa popolnoma brezplačno uporabo. Brez tveganja do zmenkov in pravega partnerja.

Izjemna uporabniška izkušnja!

Brez nejasnosti, s pomočjo vsakodnevnih nasvetov po korakih do uspeha. Telefonska podpora in asistenca uporabnikom.

100% nadzor nad vidnostjo – anonimnost & zasebnost!

Od popolne nevidnosti do polne vidnosti na storitvi ali karkoli vmes – kot je komur ljubo.

Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji!

Prejemnik nagrade Websi Prvak – Naj mobile App v Sloveniji.

Bi pravega partnerja? BREZPLAČNO PREIZKUSI ona-on.com TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj