Olivia Wilde je dokazala, da se na rdeči preprogi ne boji tvegati: nosila je že marsikaj. Tokrat pa se je režiserka filma Don’t Worry Darling spoprijateljila s še enim trendom: modnim prsnim okrasjem.

Na premieri filma Women Talking v Los Angelesu je Wilde izbrala črno obleko z zlatim prsnim odlivkom iz trdo oblikovanega usnja, ki je bil videz št. 1 iz kolekcije Gabriele Hearst za pomlad/poletje 2023. Ta naj bi bil simbol ženske moči in je bil zato primerna izbira za Wilde, ki je že spregovorila glede neenakosti spolov v filmski industriji.

Sicer pa Olivia Wilde ni edina zvezdnica, ki je na rdeči preprogi nosila nenavadni prsni okras; januarja 2020 je Zendaya na podelitvi nagrad Critics’ Choice Awards nosila ulit roza prsni odlitek Toma Forda in kasneje za britanski Vogue razkrila, kako je oblikovalčeva ekipa prišla k njej domov in “skenirala njene prsi”, da bi ustvarila videz, ki je vzbujal pozornost.

Ker se je tudi igralka iz serije Euphoria, Sydney Sweeney, na podelitvi nagrad GQ Men Of The Year Awards v Londonu prav tako odločila za kromirano naprsnico LaQuana Smitha, ne pričakujte, da bo ta trend kmalu izginil.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj