Olivia Wilde in Jason Sudeikis sta dolgo veljala za sanjski par. Zaljubila sta se iznenada; bila sta trden in povezan par, ki je kljub zvezdništvu živel zelo zasebno; in bila sta zaročena, da se poročita.

A tudi ta hollywoodska pravljica se je razblinila – včeraj  sta namreč naznanila, da sta razdrla zaroko in se razhajata. Par, ki ima dva otroka, sina Otisa Alexandra, 6, in hči Daisy Josephine, 4, je povedal, da sta njuna otroka njuna prioriteta.

Zveza 36-letne Wilde in 45-letni Sudeikisa je začela razpadati že pred letom dni, je povedal vir, ki par dobro pozna. “Razhod je sporazumen in prešla sta na izjemno so-starševstvo. Otroka sta njuna prioriteta ter srce družine.”

Par se je začel videvati novembra 2011, naslednje leto pa jo je Sudeikis zaprosil. “Spoznal sem jo na zabavi,” je Sudeikis povedal 2017. “Takoj sva se ujela.”

Wilde pa je 2013 v nekem intervjuju povedala, da je bil Sudeikis tako šarmanten, ko sta se spoznala, a da je ni prosil niti za številko. “V naslednjih nekaj mesecih sva se neprestano naključno srečevala,” se spominja igralka. “Nekega večera pa je moja najboljša prijateljica preprosto šla do njega in rekla ‘To je telefonska številka Olivie. Uporabi jo.’ Tako se je začelo.”

A žal tudi končalo. Na srečo pa obstajajo tudi pari, ki jim je uspelo in so lahko motivacija in upanje, da je lahko tudi drugače.

PREBERITE TUDI: Olivia Wilde novi obraz ekskluzivne H&M kolekcije Conscious

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj