Vsi, ki si želite ogledati film Snubitev, vam Planet Lepote daje možnost brezplačnega ogleda! Film si lahko ogledate v sredo, 29. julija ob 21. uri.

Snubitev

romantična komedija

Na sporedu od: 30. 7. 2009, Kolosej Ljubljana

Igrajo: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White, Denis O’Hare, Malin Akerman

snubitev

Režiserka romantičnih filmov Odpleši svoje sanje in Vedno priča, nikoli nevesta predstavlja zgodbo stroge in uspešne urednice Margaret, ki ji zaradi pretečene vize grozi izselitev iz ZDA. Da bi obdržala službo, si izmisli poroko s svojim nič hudega slutečim pomočnikom Andrewom. Ob igranju popolnega para se odpravita k Andrewovi družini na Aljaski, kjer kljub številnim težavam in prigodam počasi spoznavata, da se lahko tudi največja nasprotja zares privlačijo.

Ko cenjeni, predvsem pa osovraženi knjižni urednici iz New Yorka, Margaret Tate (Sandra Bullock), preti prisilna izselitev nazaj v rodno Kanado, se domisli nenavadne rešitve. Rešitve, ki je povsem v njenem slogu; Margaret namreč ne pozna življenja zunaj pisarniških zidov, zanjo obstaja samo služba in trd, skorajda suženjski odnos do podrejenih. To najbolj občuti njen pomočnik, nadarjeni Andrew (Ryan Reynolds), ki ga je dolga tri leta mučila in zatirala. Seveda je prav on deležen te nenavadne rešitve, poroke po naročilu, ki bo šefinjo obdržala na vodilnem mestu priznane založbe. Njegov ja potegne za sabo kup huronsko smešnih, pa tudi neprijetnih in celo bolečih izkušenj in pripetljajev; najbolj nepričakovana je seveda nenadejana ”otoplitev” med njima, ki nenadoma udari med obiskom njegove nič hudega sluteče družine na Aljaski. Kako bo neomajna, velemestna poslovna ženska, ki je vajena, da drži vedno vse niti v rokah, obvladala eno nepričakovano situacijo za drugo? Kako bo obrzdala svoje srce, ki ji nenadoma uide z vajeti? V vrtincu priprav na poroko od danes do jutri in trmastim uradnikom za nezakonite priseljence za vratom se Margaret in Andrew držita načrta navkljub neobetavnim posledicam, ki bi ju zadele, če bi ta načrt šel po vodi …

Vse, kar morate storiti je, da na naslov urednistvo’at’planet-lepote.com pošljete svoje ime in priimek, v ‘subject/zadeva’ pa napišite Snubitev. Na eno osebo lahko vzamete največ dve vstopnici.

Vstopnic ni več.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj