… bo razveselila vse, ki nimajo ravno sreče z dolgimi in gostimi trepalnicami. Gre za postopek, v katerem se vtetovira črto med trepalnice, da so te videti gostejše – torej nevidni eyeliner.
 

PREBERITE TUDI: Nevidni eyeliner ali 'tightlining'

 
Morda postopek na nek način že poznate ali celo prakticirate z metodo ločenja 'tightlining', a se vam ne da vsak dan ukvarjati s tem – nenazadnje je treba biti kar potrpežljiv in natančen. In če ste med bolj 'komot' ženskami, potem boi tale rešitev kot nalašč za vas – seveda, ko bo na voljo v Sloveniji.
 


Foto: Instagram Eyebrow Doctor

 
Za ta postopek, pri katerem je potrebna izjemna natančnost – nenazadnje delamo tik ob očesu! – se uporablja napravo Nouveau Contour. "Gre za prvo računalniško vodeno napravo za pigmentiranje na svetu, ki se uporablja za kozmetične in medicinske postopke mikro-pigmentacije," je povedala ena izmed izvajalk. "Kožo, kjer se bo delalo, se najprej omrtvi, nato se vtetovira tanko v linijo trepalnic." 
 
Hitrosti igle in njen pritisk sta avtomatična in neprestano merita upornost kože ter samodejno prilagajata – povečujeta in zmanjšujeta – pritisk in pigmentacijo, da je končni učinek res naraven in enakomeren.
 

Foto: Instagram Eyebrow Doctor
 
Trepalnice se lahko poudari zgoraj, spodaj ali oboje. "Nihče ne bo ugotovil, da ste karkoli naredili, le vaše oči bodo trajno definirane," pravijo izvajalci. Postopek je sicer dvostopenjski – po prvem nanosu je potrebna obnovitev po 4 do 6 tednih, nato pa traja med 3 in 5 let.
 
"Tetoviranje trepalnic je idealno za vsakogar, sploh pa tiste z bolj redkimi in svetlimi trepalnicami, saj gostejše trepalnice poudarjajo lepoto oči in nas naredijo videti bolj mladostne," so še razložili. Bi se kar strinjali!
 

Foto: Instagram Eyebrow Doctor
 
Tetoviranje trepalnice je torej skoraj zagotovo tretma prihodnosti, je pa zaenkrat cvena še kar visoka: v ZDA, od koder postopek prihaja, je treba za linijo med zgornjimi trepalnicami odšteti 800 dolarjev, med spodnjimi pa 400. A potem imamo najmanj 3 do 5 let mir.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj