… ve, kaj je ženstveno in se rada tako tudi obleče, ki ne bi želela imeti vsaj enega para louboutink. In sedaj, drage dame, bomo lahko louboutina imele doma – pa čeprav to ne bodo ravno čevlji.
 
 
Slavni oblikovalec čevljev je namreč pripravil majhno kolekcijo ličil, ki so prav tako na voljo po zasoljenih cenah, a vseeno takih, ki si jih večina še vedno lahko privošči. Tako bo za maskaro potrebno odšteti 70 in za eyeliner 75 dolarjev.
 
Kolekcija, ki vključuje le štiri izdelke, bo tako na voljo po precej zasoljenih cenah glede na siceršnje izdelke visokega cenovnega razreda, vsi pa bodo namenjeni ličenju in poudarjanju oči. Poteg že omenjene maskare, ki bo nosila zanimivo ime 'Lash Amplifying Lacquer' in linerja 'Luminous Ink Eyeliner', bodo na voljo še žametni svinčniki za oči 'Velvet Eye Definer' po 40 dolarjev in svinčniki za obrvi 'Brow Definer' prav tako po 40 dolarjev.
 

PREBERITE TUDI: Christian Louboutin ustvaril nude čevlje za vsak podton kože

 
Kolekcija, zanimivo, zaenkrat ne bo vključevala senčil za veke, a menda v prihodnosti pripravijo tudi to, je povedala generalna direktorica Christian Louboutin Beauté, Catherine Roggero. “Oči ljudi so že tako izredno izrazne, a Louboutin ženska daje drugo sporočilo z načinom, kako se liči. Morda želi poudariti trepalnice … ali si narediti zadimljen, seksi videz oči. Ne gre za to, kaj oz. česa ne poudari, temveč kako to naredi,” je razložila Roggero o smislu razvijanja in lansiranja teh izdelkov. “To je, kar je hotel Christian Louboutin narediti – dati ženskam opremo, da poudarijo nekaj, kar jim daje nadzor nad tem, kako jih ljudje dojemajo. Gre za prevzemanje nadzora in z ličenjem oči to narediš z obrvmi, črtali in trepalnicami.”
 
Sicer pa to ni prvi Louboutinov podvig, ko se je lotil področja make-upa: leta 2014 je ustvaril lak za nohte za 50 dolarjev, sledile so mu šminke po 90 dolarjev. Septembra so predstavili tri dišave po kar 275 dolarjev, kar je normalna cena za niche trg dišav.
 
Kot oblikovalčevi čevlji tudi maskara in dve vrsti črtal za oči prihajajo v precej nepričakovanih barvah – poleg, jasno, klasične črne in rjave. Luminous Ink Eyeliner comes bo na voljo tudi v rdečem odtenku, ki bo menda presenetljivo nosljiv, svinčniki pa v enakem odtenku petrolej barve kot je bil lak za nohte. Roggero je razložila, da so maskaro poimenovali “lacquer” ker vsebuje sestavine, ki dajo trepalnicam lesk lakiranega usnja, tekoči liner pa naj bi bil menda skorajda predmet kaligrafije.
 

PREBERITE TUDI: Bi rade imele Louboutinke? Naredite si jih same!

 
Izdelki bodo na voljo le na približno 50 prodajnih mestih po svetu; laki za nohte so na 100, dišave na 115, vključno s trgovinami Louboutin. “Kar se tiče izdelkov, ličila za oči in ustnice vodijo posel. So tudi dražji. Lak za nohte je 50 dolarjev, maskara je že 70. Hkrati upamo, da bomo imeli srečo kot pri preteklih izdelkih … kajti naši izdelki niso le za nas, so tudi izjemna darila,” je zaključila Roggero in dodala, da je primerjava embalaže Louboutin maskare enaka embalaži šminke, ki spominja na embalažo dragih kamnov.
 
Kolekcija bo na voljo od 23. marca dalje na 40 prodajnih mestih po svetu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj