… Harryja in Meghan, ker sta zapustila kraljevo družino, je njuna ‘izdaja’ kljub temu imela en pozitiven učinek. Strokovnjakinja za govorico telesa Judi James je analizirala posnetke Kate in Williama v mesecih po Harryjevem odhodu in ugotovila, da sta se v javnosti bolj sprostila in si pogosteje in bolj spontano izmenjevala nežnost in naklonjenost, kar se prej ni dogajalo.

Strokovnjakinji se zdi, da se William in Kate v javnosti obnašata bolj naravno in manj togo kažeta čustva. Na nedavni kraljevi turneji po Veliki Britaniji, na katero sta se odpravila s kraljevim vlakom, je jasno, da je par zaljubljen bolj kot kdajkoli prej. Takšnim stvarem sta se prej izogibala, je razkril dobro obveščeni vir iz samega vrha, saj nista želela, da bi se njun odnos spremenil v milnico s tragičnim koncem, kakršno sta doživela princ Charles in princesa Diana.

Strokovnjakinja meni tudi, da je vojvodi uspelo najti ravnovesje med izkazovanjem občutkov in bližino v javnosti, ne da bi pri tem izgubili nadzor nad svojo zasebnostjo. Opazila je tudi, da skušata Kate in William na svoji kraljevski turneji po Veliki Britaniji, ki še vedno traja, razširiti veseli božični duh. Veliko bolj kot ponavadi se smejeta, želita si dvigniti moralo naroda. Spomnimo, Kate in William sta bila na turneji izpostavljena kritikam britanske javnosti. Mnogi so jima na družabnih omrežjih zamerili, da sta se srečevali z ‘navadnimi’ ljudmi, hkrati pa naj bi dajala slab zgled, ker nista nosila maske.

PREBERITE TUDI: Obleka Kate Middleton spet razprodana, kupci ‘sesuli’ spletno stran

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj