… je šokirala svet: razkrili so namreč, da je center za nadzor bolezni in preventivo v ZDA cenzuriral ključne podatke, ki dokazujejo, da cepivo proti ošpicam, mumpsu in rdečkam lahko povzroči avtizem. Eden izmed vodilnih znanstvenikov na tem centru namreč ni več prenesel zavajanja javnosti in trpljenja staršev in otrok, zato je vse dotlej skrbno prikrivane podatke javno izdal. In ti podatki kažejo, da je cepivo kljub zagotovitvam centra, da je popolnoma varno, v resnici vse prej kot to.

Raziskovalec, ki zaradi strahu za svojo varnost želi ostati anonimen, je povedal in podal podatke, da študija iz leta 2004 vsebuje podatke, ki so namensko spremenjeni, da bi prikrili povezavo med cepivi in avtizmom. Zaposleni na centru, Frank DeStefano, Marshalyn Yeargin-Allsopp in Coleen Boyle so objavili poročilo, v katerem so preverili 624 otrok z avtizmom in 1824 zdravih otrok. Med skupinama je bilo približno enako število otrok cepljenih pred 18. mesecem starosti in 24. mesecem, največ pa med 12. in 17. mesecem. Po analizi so zatrdili, da ni povezave med cepivom OMR in avtizmom.

Namen raziskave je bil enkrat in za vselej dokazati, da povezave med cepivom in avtizmom ni ter da bi ljudje to končno sprejeli kot neizpodbitno dejstvo. A prikriti podatki kažejo drugače, pravi raziskovalec, ki si je upal spregovoriti. V raziskavi so namreč ugotovili, da so črnski fantki, ki so bili cepljeni pred 3. letom starosti, imeli kar za 340 odstotkov večjo možnost, da so zboleli za avtizmom kot ostali otroci. To pa seveda ni nekaj, kar bi farmacevtski industriji lojalen center želel razkriti, zato so podatke priredili tako, da so zmanjšali število otrok, ki so v resnici sodelovali v raziskavi in določene izločili. Tako so zmanjšali število za kar 41 odstotkov. Ko so to storili, so se podatki krepko spremenili in lahko so objavili, da povezave med cepivom in avtizmom ni.

Rezultati raziskave so bili najprej objavljeni v reviji Pediatrics, ki jo finančno podpirajo proizvajalci cepiv tako preko oglaševanja kot tudi direktnih donacij. Na to prirejeno raziskavo se sedaj seveda opirajo vsi strokovni medicinski delavci, agencije in inštituti za varovanje zdravja in seveda farmacevtska industrija.

Za ljudi kot je dr. Andrew Wakefield, britanski gastroenterolog, ki je zaradi razkritja teh podatkov že pred mnogo leti ostal brez kariere, je to razkritje zelo pomembno – tako splošni mediji kot tudi strokovnjaki namreč ne bodo mogli več trditi, da povezava med avtizmom in cepivi ne obstaja, ter da cepivo OMR še zdaleč ni tako varno, kot bi radi, da ljudje verjamejo.
'Izdajalec', ki je priznal, da se zelo kesa, da je bil vključen v to prevaro in da ni spregovoril že prej, pa je na koncu še povedal: "Izgubili smo kar 10 let raziskav zaradi prevare centra, ki je popolnoma paraliziran glede vsega, kar je povezano z avtizmom.  Ne delajo tega, kar bi morali, ker se bojijo videti stvari, ki so povezane s tem."

Pred časom pa je izšel tudi nov dokumentarni film dr. Andrewa Wakefielda, ki razkriva marsikatero skrbno skrivano skrivnost o cepivih, med drugim tudi to prevaro centra za nadzor bolezni in preventivo. Ogledate si ga lahko spodaj:

Upajmo le, da se je snežena kepa končno zares začela valiti in da je to le začetek, ter da bodo ljudem končno na voljo resnične in vse informacije v zvezi s cepivi in zdravili. Starši od cepiv poškodovanih otrok pa dobili vsaj odškodnino, če že nikoli več ne bodo imeli zdravega otroka. Predvsem pa najbolj nestrpno čakamo svobodo odločanja o cepljenju.

Več o cepivih in kako delujejo si lahko preberete v knjigi Iluzije o cepivih priznane imunologinje.

Vir: naturalnews.com

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj