Valižanska princesa se je morala že pred poroko navaditi na elelganten in ženstven slog oblačenja, po poroki pa še hitro vključiti v svet plesov s črno kravato, mednarodnih turnej in veličastnih obredov ter zagotoviti, da bo njena garderoba ustrezala strogim zahtevam njene nove vloge v javnosti.

V letih, ki so sledila, je Kate nosila veliko najrazličnejših kosov oblačil, a največ pozornosti je nedvomno pritegnila njena kolekcija oblek. Od Alexandra McQueena in Erdema do Roksande – Katein okus za oblačenje je izjemen.

Predstavljamo vam nekaj njenih najbolj nepozabnih oblek, s katerimi si je zares zagotovila mesto v modni dvorani slavnih – njenih sanjskih oblek, ki so nam v 12 letih njenega članstva v kraljevi družini najbolj padle v oči.

Maj 2023

Ta mesec je valižanska princesa za vrtno zabavo ob kronanju ponovno oblekla pastelno modro obleko Ellie Saab, ki jo je kombinirala s čevlji v kovinski barvi in barvno usklajenim klobukom.

Junij 2022

Vojvodinji res niso tuje najbolj elegantne kreacije in ta svetlo rumena midi obleka Emilie Wickstead z barvno usklajenim klobukom je bila odlična izbira za praznovanje jubileja v katedrali svetega Pavla.

Maj 2022

Z dvobarvno obleko v črno-beli kombinaciji ne morete zgrešiti, kar dokazuje tudi Kateina izbira obleke Roland Mouret na premieri filma Top Gun, ki jo je princesa Walesa dopolnila z diamantnimi uhani in črno broško.

Maj 2022

Kate pogosto pomaga pri prepoznavnosti manj znanih blagovnih znamk, kakor je bilo tudi, ko je v Muzeju oblikovanja na podelitvi nagrade kraljice Elizabete II Saulu Nash oblekla zeleno midi obleko Edeline Lee.

Marec 2022

Kate je na večerji, ki jo je gostil generalni guverner Jamajke, nosila obleko z razkritimi rameni, ki je zdaj ponavljajoča se tema njene oblačilne kapsule. Ta obleka Jenny Packham je bila z obrobo iz tila in pasom, posutim z bleščicami, prava paša za oči.

Marec 2022

Britanska blagovna znamka Roksanda je kot ustvarjena za Kate, zato se nismo mogli nagledati te kanarčkovo rumene midi obleke, ki jo je marca nosila na Jamajki.

September 2021

Kate je na premieri filma Ni časa umreti upodobila glamur Bondovega dekleta. Njena zlata obleka je bila znamke Jenny Packham, ki jo vojvodinja pogosto izbere.

Marec 2020

Modna javnost je obnemela, ko se je Kate v Dublinu pojavila v obleki kultne blagovne znamke z rdeče preproge Vampirjeva žena. Vojvodinja, ki je priljubljena med zvezdniki, je to blagovno znamko nosila tudi ob številnih drugih uradnih priložnostih.

Januar 2020

Kate ne videvamo pogosto v oblačilih znamk srednjega cenovnega razreda, vendar občasno naredi naredi izjemo – kot tokrat za Needle & Thread. V Buckinghamski palači leta 2020 je nastopila v neverjetni rdeči obleki, ki je bila seveda takoj razprodana.

Junij 2019

Junija 2019 se je Kate odmaknila od svoje običajne silhuete in z obleko Barbara Casasola pokazala gola ramena. Dopolnila jo je z bleščečimi srebrnimi salonarji.

Maj 2019

Ta pikčasta obleka Alessandre Rich je eden naših najljubših videzov iz kolekcije, saj ima gube, spuščen pas ter kontrastni ovratnik in manšete, navdihnjene z osemdesetimi leti prejšnjega stoletja.

September 2016

Kate, ki ji diplomatsko oblačenje ni tuje, je med obiskom Kanade leta 2016 nosila dramatično midi obleko Preen z broško  javorjevega lista.

Julij 2011

Podelitev nagrad BAFTA je zahtevala McQueenov trenutek in tokrat je bila to z Grčijo navdihnjena obleka iz lila tila, ki se je zapenjala z bleščečim pasom.

PREBERITE TUDI: 12 najboljših outfitov Kate Middleton iz leta 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj