Srčasta oblika obraza
V ospredju je vaša brada, ki dokončno zariše srčasto obliko. Pri dolgih laseh tudi tukaj velja, da jih je potrebno krajšati in valoviti nekje pod brado. Kratka frizura je lahko precej skrajšana in se prilega lasišču. Ženske s to obliko obraza pridobijo s krajšo frizuro več prefinjenosti in očarljivosti. V kolikor imate dolge lase, jih po potrebi spnite in čop postavite naprej čez eno ramo.

Izogibajte se dolgh in močno skodranih las in pretiranega volumna ob straneh, sicer bo vaša brada videti še daljša in ostrejša.

Idealna pričeska
Če verjamete ali ne, je pred vami opis pričeske, ki načeloma ustreza prav vsakemu tipu obraza, saj ste lahko ugotovile, da se določene zakonitosti ponavljajo skozi vse opisane tipe obraza. Najboljši primerek je Heidi Klum:

  • daljši lasje, nekje do ramen;
  • šopi las padejo naprej ob obrazu, ki mu dajo obris;
  • sprednji krajši ne padajo čez oči ali nižje od ušesnih mečic;
  • zadnji del je postrižen na črko V;
  • lasje so lahko malce skodrani od predela ušes navzdol ali ravni, vendar postriženi postopno.
heidi_klum

Seveda uporabljajte krtačo z naravnimi ščetinami, ki dajo suhim in poškodovanim lasem več sijaja in volumna. V kolikor želite volumen pri lasišču, izberite takšno, ki vsebuje še najlonske ščetine kot dodatek. Obstajajo krtače z naravnimi ščetinami merjasca brez slovečega imena, ki pa so prav tako kvalitetne in kasneje brez nje ne boste več mogle shajati.

naravne____etine


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj