Olivna – omogoča vam celo paleto barv, ki se zrcalijo v rjavi, črni, svetli ali t. i. blond in celo rdeči.

olivna 

Rožnata – se prilega k rdečim in kostanjevo rjavim lasem.
Bleda, zelo svetla polt – bodite pozorne na temno rjave barve ali celo črno, saj lahko izgledate  starejše in s tem poudarite svojo bledico. Ne moremo vse hoditi v čevljih Dite Von Teese, v kolikor jih znate nositi, pa kar pogumno s pravimi barvami ustnic in pudra.

dita

Drugi izzivi

V primeru previsokega ali zelo nizkega čela naredite majhen trik z lasmi, s katerimi ga prekrijete. Izberete lahko med spredaj ravno porezanimi lasmi ali premik na stran.

jennbangs 

Imate občutek, da je nos resnično malo večji? Potem ga ne skrivajte z lasmi na obrazu. Ti naj pridobijo dolžino in naj padejo ob zunanjem delu obraza, kjer se začno ušesa. Triki se najdejo v nanašanju pudra, rdečila in osvetljevalca, o katerih danes ne bo govora. Z bujno natupiranimi lasmi gotovo ne boste pridobili dodatnih centimetrov, ki jih pogrešate, in osemdeseta prav tako ne ustrezajo drobni in majhni ženski postavi. Je vaša brada preveč izrazita ali je celo dvojna? Lasje lahko odvrnejo pogled od tega predela tako, da jih postopno postrižete od brade navzdol, posušite navznoter, da padejo na sprednjo stran vratu. Pozabite na čemerne grimase obraza in poglede navzdol. Vse to poudarja celo podbradek, ki ga sicer sploh ni.

Skozi mladostniška leta se vihravost kaže ne le v uporniškem razmišljanju, pač pa tudi z močnimi barvami las in vedno novim spreminjanjem, kar z leti pojenja. Če smo precej osredotočene na svoje lase in zdravo skrbimo zanje, lahko opazimo, da čez desetletja pridemo do določene oblike pričeske ali barve las, ki preprosto zrcalijo našo osebnost in se nam popolnoma prilegajo. Seveda si zaželimo spremembe in si lase malce bolj ostrižemo, dodamo nov odtenek pramenov, a v glavnem ostaja ta rdeča nit v našem življenju kar stalnica.

­V kolikor pa boste ugotovile, da ste živele v zmoti ali da je potrebno le nekaj majhnih popravkov, pa brž po strokovno pomoč, ki vam bo nove ideje pomagala tudi ureničiti. Ne pozabite pa, da se škarij ni potrebno bati, napačnega frizerja pa vsekakor.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj