… vsakdanje ulične mode, inspiracij iz modnih biblij kot sta Vogue in Elle ter napovednikov najbolj trendi dogodkov in osebnih projektov. Nastal je iz gole želje po nečem novem v našem malem modnem prostoru, saj bi v tistem času število slovenskih modnih blogov lahko prešteli na prste ene roke. Danes je Oblačilnica v poplavi modnih vsebin eden najbolj perspektivnih blogov pri nas, vztrajno pa raste in se razvija še naprej.

oblacilnica_1

Srce in duša bloga je Čudna aka Katja Kozlevčar, ki je hkrati ‘freelance’ novinarka in čedalje bolj uspešna stiliska. Svoje bralce tako večkrat popelje v zakulisje modnega doganja, s katerim se ukvarja. Na blogu najdemo poročila z aktualnih modnih dogodkov, pokukamo v zakulisje snemanja modnih editorialov, spremljamo njen osebni slog, nakupovalne podvige in druge dogodivščine. Nekoč se je preizkusila celo kot model, bralcem pa večrat tudi kaj potarna, deli ideje in svoje inspiracije ali si zaželi kak ekstravaganten kos.

oblacilnica_2

Načrti za prihodnost bloga so jasni: še več prispevkov iz modnega ozadja in atraktivnih modnih dogodkov, morda celo poročilo s katerega od bližajočih se tednov mode.

Spremljajte Oblačilnico na www.oblacilnica.blogspot.com.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj