Kate Beckinsale je ob materinskem dnevu v Veliki Britaniji sporočila, da je hospitalizirana, in se tako poklonila svoji mami Judy Loe.

Zvezdnica filma “Serendipity” je v ponedeljek na Instagramu objavila diaprojekcijo, ki je vključevala njene fotografije v bolniški postelji, pri čemer ni pojasnila, zakaj je potrebovala zdravljenje.

“Vse najboljše za rojstni dan in materinski dan v Veliki Britaniji v zadnjem tednu moji neverjetni mami,” je zapisala ob objavi. “Hvala tistim, ki nas imajo radi in nas podpirajo, ko je vse v redu, in se trudijo, da bi bili tistih nekaj koščkov, ki manjkajo.”

Nadaljevala je: “In za to, da skrbite za naše pse, ko mi ne moremo; in nas vodite, da se spomnimo veselih stvari, ko mi ne moremo. In se pojavi, ko smo bolni, in sedi z nami … In pošiljaš balone in preverjaš ter nas z ljubeznijo vlečeš iz globin …”

50-letna Beckinsale se je 77-letni Loe zahvalila, da je bila tako “ljubeča”, ko je slavila mamino “sposobnost veselja”. “To je tako navdihujoče in lepo. Tvoja borba za veselje kljub temu, da tudi pozdravljaš solze, je izkušnja opazovanja bojevnika od blizu. Rada te imam x,” je sklenila svojo objavo.

Na fotografijah je bilo videti Beckinsale v modri bolniški halji in z velikansko pentljo na glavi, ki je s solzami v očeh posnela selfi.

V diaprojekciji so bile objavljene tudi fotografije Loe z rojstnodnevno torto ter nekaj vsebine, na kateri uživa ob kozarcu šampanjca.

Oboževalci britanske igralke so bili zmedeni nad skrivnostno objavo Beckinsaleove in so z vprašanji preplavili rubriko za komentarje, saj jim je bilo nenavadno, da ni razkrila, kaj je narobe.

PREBERITE TUDI: Prelepa igralka je opozorila na neprestane žalitve in napade na Instagramu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj