Nuxe Tonific Minceur zagotavlja optimalno anticelulitno delovanje s pomočjo kofeina, ki pomeni pravo revolucijo na področju oblikovanja telesa. Kofein je najučinkovitejša sestavina v boju proti debelosti, njegovo delovanje pa pospeši še indijska garcinija (garcinia indica), ki jo uporabljajo tudi v ajurvedski medicini.

Kako deluje Nuxe Tonific® Minceur? Tehnološko revolucionarno odkritje laboratorijev Nuxe, kremni gel proti celulitu Tonific® Minceur, stimulira lipolizo (razgrajevanje maščob) tako, da spravi naše telo v “hitri tek”, in v veliki meri upočasni lipogenezo, kar onemogoči kopičenje novih maščobnih oblog.


Nuxe Tonific® Minceur


Koža ni nikoli lepa, če ni napeta in čvrsta, zato so pri Nuxe kremnemu gelu Tonific® Minceur dodali ekskluziven skupek treh amazonskih rastlin, ki kožo navlažijo in napnejo:

  • brazilska mimoza, ki je bogata s taninom, kožne pore stisne in kožo napne. Imenujemo jo tudi “lubje mladosti”,
  • bambus poskrbi, da je koža elastična in prožna. Silicijev ekstrakt, ki ga pridobijo iz bambusovega stebla, se uporablja v tekoči obliki (bambusove solze), da lahko tako kožo bolje napne in popravi njeno strukturo,
  • rečna mourera (mourera fluviatilis) je vodna rastlina, ki uspeva v deročih vodah rek. Ker je zmožna izredno dolgo zadrževati vlago, je sposobna preživeti tudi daljša sušna obdobja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj